Tajné: první fotografie nových telefonů Motorola

2

Motorola se poslední dobou opravdu rozjela a snaží se dokázat, že s ní mají uživatelé na současném mobilním trhu počítat. Po nedávném znoruzrození RAZRu a uvedení modelu MOTOLUX nebo Defy je tak příjemné vidět, že brzy přijdou další. Na internet totiž unikají fotografie rovnou tří nových modelů.

Ze začátku se určitě musíme zmínit o přístroji s kódovým označením Blade. Ten je velmi podobný modelu Motorola RAZR, který jsme recenzovali na začátku letošního roku a je tedy dost možné, že se jedná o jeho nástupce. Bohužel nejsou k mání žádné hardwarové specifikace a tak jediné, co můžeme vyvodit z fotografie, je velmi podobný design a zadní kryt, který je nově potažen kevlarem celý.

Motorola RAZR Blade

Další dva modely už si můžeme přiblížit o něco více. Kromě fotografií se totiž dostávají ven také kódová jména a specifikace, takže si je rozeberme popořadě. První nese označení MT680 a přinese jak dvoujádrový procesor s taktem 1 GHz, tak možnost jednojádrového procesoru s taktem 1,5 GHz, dále pak fotoaparát s rozlišením 5 Mpx a WVGA displej.

Motorola MT680

TIP: Přečtěte si také naše recenze na nejnovější kousky výrobce - Motorolu RAZR a GLEAM+.

Druhý model se jménem XT760 je o něco lepší. Pochlubí se dvoujádrovým procesorem s taktem 1 GHz, 8 Mpx fotoaparátem a qHD displejem. Oboum přístrojům pak bude sloužit základ v podobě systému Android 2.3 Gingerbread.>

Motorola XT760

Více o nových Motorolách bohužel nevíme, takže si na přesnější informace budeme muset počkat. Novinky se jako první objeví v Asii a poté se začnou šířit do zbytku světa. Mohly by se tedy objevit také v Evropě.

Zdroje: pocketnow.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
jardas
...vzhled je věcí osobního vkusu, ale přiznejme si to otevřeně, jediná firma, která umí originální design na úrovni, je Sony:) Tohle je další nemohoucnost a x-tá variace na totéž. Zíííív!
Ip Man
A tentokrát by tam už laskavě mohli dát i češtinu !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze