Motorola Moto X je za dveřmi: reklamy budou vlastenecké

2

Představení po dlouhé době opravdu zásadního modelu tradičního amerického výrobce Motorola se blíží každým dnem. Podle posledních indicií to vypadá, že se Motorola v reklamních kampaních bude snažit zahrát na silnou vlasteneckou notu.

K oficiálnímu představení nového modelu Moto X by mělo dojít, jak už víme podle dřívějších zpráv, 1. srpna. Zprávy o tajemné novince, dokonce včetně prvních živých fotografií, však již do medií unikají delší čas.

Zdá se, že Motorola bere přípravu na představení nového modelu z hlediska PR aktivit opravdu vážně. Již od včerejška je v nejvýznamnějších amerických novinách, jako jsou například New York Times, uveřejňován níže přiložený obrázek, který na uvedení modelu Moto X láká.

Činí tak způsobem, který se snaží zdůraznit, že nový smartphone bude vyráběn, respektive finální montáž bude prováděna přímo v USA. Nutno dodat, že montáž modelu Moto X bude probíhat v továrně Forth Worth v Texasu, kde svého času produkovala své přístroje Nokia. Kromě jiného je taky v textu uvedeno, že Moto X bude první smartphone, který si budeme moci upravit podle sebe.

Těžko říci, co tím Motorola myslí, každopádně můžeme spekulovat o možnosti objednání krytů s libovolnými motivy, či například větších možnostech personalizace uživatelského prostředí. Někteří však jdou ještě dál a odhadují, že by si mohl zákazník nakonfigurovat i hardwarovou výbavu - určit si velikost paměti, rozlišení fotoaparátu nebo další prvky.

Tip! Motorola Moto X bude mít špičkový fotoaparát (7x aktualizováno)

Součástí obrázku bohužel není vyobrazení telefonu, takže se tedy dá těžko odhadovat, jak přesně si jej uživatelé budou moci upravovat podle svých představ. Na obrázku je zato ale vidět již nové, teprve nedávno představené logo Motoroly, jehož součástí je mimochodem také název Google, jež Motorolu Mobility vlastní.

Zdroje: adage.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Už len aby sa to nepredávalo zase iba v USA...
mental.disease
..ako napríklad Razr Maxx HD :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze