Tajná Motorola Droid 3: první fotografie a specifikace

Na internet uniklo množství informací a fotografií připravovaného komunikátoru Droid/Milestone 3 od americké Motoroly. Podle nich se můžeme těšit na opravdovou pecku.

TIP: přečtěte si také článek - Tajná Motorola Droid/Milestone 3 na uniklých videích

Poslední dobou se objevuje opravdu velké množství informací o Motorole Droid/Milestone 3, což podle obvyklého scénáře naznačuje její blízké oficiální představení. Spekuluje se o datu 7. července, kdy má být představena CDMA verze pro amerického operátora Verizon. Na čínském webu xda.cn se rovněž objevily nové živé fotografie přístroje, pár fotografií z vestavěného fotoaparátu, screenshoty z uživatelského prostředí a také zajímavé výsledky prvních benchmark testů.

Design tajného modelu oproti starším Droidům nepřináší příliš inovací

Stejně jako celé sérii Droid připravované novince rozhodně nechybí prvotřídní QWERTY klávesnice

Čtěte: Motorola Wilder: oválek se zvýšenou odolností

Nyní se podívejme na zatím známé technické specifikace. Displej bude disponovat velmi jemným rozlišením qHD (540×960 pixelů) a úhlopříčkou rovné 4 palce. Paměť RAM se zastavila na hodnotě 512 MB, což může být pro mnohé zklamáním, nicméně to v praxi nemusí být vůbec tak špatné. Procesorem je gigahertzový dual-core TI OMAP 4430. Co se týče focení, Droid 3 se může pochlubit 8 megapixelovým snímačem s autofocusem, LED diodou, a podporou 1080p HD videa, kterému sekunduje přední VGA (640×480 pixelů) kamerka pro videohovory. Určitě pak potěší přítomnost Micro HDMI portu a baterie s kapacitou 1500mAh se teoreticky také hned tak nevyčerpá.

Screeny z nové verze prostředí Motoblur a výsledky testu na Quadrant Standart Benchmarku

S Motorolou Droid/Milestone 3 přichází také nová verze prostředí Motoblur UI (nebo pod jiným označením). Jak můžete vidět na obrázcích výše, výrobce si na nás přichystal třeba novou odemykací obrazovku nebo nové widgety. Zvláštní pozornost si zaslouží klávesnice. Motorola Droid/Milestone 3 přinese pravděpodobně jednu z nejlepších v historii mobilů. Těšit se můžeme na pětiřádkový exemplář s horním numerickým blokem a nechybí rovněž čtveřice směrových šipek, velký mezerník, či třeba tlačítka shift nebo alt. Na závěr článku ještě přikládáme trojici testovacích fotografií, které jsou vyfocené právě chystaným smartphonem.

Zdroje: pocketnow.com, xda.cn

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze