Motorola X Phone: nejspíše příští konkurent iPhonu a Galaxy S

10

Motorola se do toho příští rok chystá pořádně obout. Ve spolupráci se svou mateřskou společností Google připraví údajně konkurenci pro nejlepší smartphony Applu a Samsungu.

Připravovaný smartphone je zatím zahalen rouškou tajemství. Jediné, co v současnosti víme, je jméno - Motorola X Phone. Se zprávou přišel deník The Wall Street Journal s odvoláním na dobré zdroje přímo ve společnosti. Vývoj telefonu si vzal na starosti bývalý člen produktového týmu Googlu Lior Ron. Prozatím pouze můžeme spekulovat, s jakou výbavou X Phone přijde. Podle tvrzení Journalu s ním však Motorola bude chtít konkurovat nikomu menšímu, než iPhonu od Applu a Samsungu a jeho řadě Galaxy S. Jistotou by tedy měl být ultrajemný a také velký displej, čtyřjádrový procesor a baterie s dpbrou výdrží. Výrobce by ale kromě toho měl přidat i něco navíc, aby se mu boj s prozatím mnohem úspěšnější zmiňovanou konkurencí vydařil.

Po řadě RAZR by příští rok měly od Motoroly dorazit X Phony

Tip: přečtěte si také článek -

O tom, kdy americký výrobce hodlá svoji vlajkovou loď představit, se zatím nic neví. V úvahu připadá buď samostatná akce nebo launch na veletrzích CES či MWC 2013.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
kazan
Hlavne by motorola mohla prijit s nejakym odolnym modelem!!A vylepšit fotaky musejí.. pak to bude OK
Nevesta.na.Hrasku
Přestože Motorola na český trh z vysoka kálí, tak jí fandím. :) Pod křídli Googlu nemůžou zklamat. Však jejich Razry jsou perfektní mašiny. :)
Orion
"baterie s dpbrou výdrží" máte tam překlep :)
Mirda
Mně se strašně líbila Motorola RAZR. Byl jsem rozhodnut že si jí koupím až s novým androidem dorazí i čeština. Bohužel se tak nestalo. Tak ať se celá Motorola jde vycpat když neumí ani přeložit do češtiny menu telefonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze