Sony příští týden oznámí, jaké Xperie dostanou Android 4.4

13

Včerejší večer patřil Googlu a jeho Androidu, konkrétně samozřejmě nové, dlouho očekávané verzi 4.4 KitKat. Po tomto oznámení se na webu začínají pomalu objevovat více či méně důvěryhodné informace o tom, jaké přístroje konkrétních značek update obdrží. Japonské Sony nyní slíbilo, kdy se vyjádří ohledně aktualizace svých Xperií.

Včera představený Android 4.4 KitKat přinesl spoustu novinek. Kromě jiných třeba project Svelte, díky kterému bude „čtyři-čtyřka“ plynule běhat i na zařízeních s 512 MB RAM. Pro více informací o novém Androidu vás odkážu na podrobnější, shrnující článek kolegy Martina Fajmona. Na tiskové konferenci Google kromě nové verze OS představil i pátou generaci telefonu Nexus. Kompletní preview LG Nexus 5 najdete zde.

Téměř určitě mohou Android 4.4 očekávat majitelé nejnovějších smartphonů Sony, Xperia Z1 a Xperia Z Ultra

Tip: přečtěte si také článek - Sony se propadlo do ztráty, Xperie se přesto prodávají lépe

Na představení Androidu reagovalo dnes dopoledne také Sony. Na svém twitter účtu @SonyMobileNews zástupci firmy napsali, že jsou nadšeni z nového Androidu a příští týden zveřejní informace o aktualizaci nejen ohledně verze Android 4.4, ale také 4.3, o které se v souvislosti s Xperiemi v posledních týdnech čile spekuluje, nicméně prozatím nic oficiálně známo není. Pohromadě se zveřejněním těchto informací bychom se dokonce podle tohoto tweetu měli dočkat i novinek z oblasti produktového portfolia.

Android 4.4 KitKat

Zdroje: sonyviet.vn

Diskuze ke článku
Raiden
Hádám že xperia T zas prd co. S tímhle mě všichni výrobci štvou příště jdu do nexusu...
Padlo
No ty nejnovější :-D a Tčko to asi nedostan no...
KOUKNI SEM http://www.hraj.to/soutez/?ref=7551 DÍKY
borin7
Padlo ty jsi opravdu buran..
Tommy
Jsem rad, ze je na tom Sony s aktualizacema nejlip. Menim Samsung za Sony, protoze i mama ma na Xperii L android 4.3, kterej ja stale nemam na SIII a dokonce Xperia E ma 4.1. Tomu rikam spravny pristup...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze