Tajná Motorola XT560 bude levný Android pro Evropu

1

Pro nenáročné uživatele v nízké cenové kategorii chystá Motorola novinku s označením XT560, která nabídne Android 2.3 Gingerbread, 3 Mpx fotoaparát a dotykový displej s rozlišením 320 x 480 zatím neupřesněné úhlopříčky. Najde si své příznivce?

Motorola XT560 - Jak se vám líbí?

Motorola zatím ve své nabídce nemá příliš zařízení, která by spadala do nejnižší cenové kategorie a přitom by nabídla operační systém Android. Výjimkou je pouze novinka Defy mini. Motorola jde ale s cenovou laťkou ještě níže a připravila novinku XT560. Nabídne dotykový displej zatím neznámé velikosti – my tipujeme úhlopříčku v rozmezí 2,8 - 3,2 palce s rozlišením HVGA 320 x 480 bodů. Potěší podpora sítí 3G s datovou technologií HSDPA a bezdrátových sítí Wi-Fi. Na zadní straně nesmí chybět fotoaparát s rozlišením 3 Mpx a překvapením je i přední kamera s pravděpodobným rozlišením VGA. Interní paměť půjde rozšířit o paměťové karty typu MicroSDHC. Střeva telefonu zahrnují 800 MHz procesor a daný procesor by měl zajistit plynulý chod Androidu 2.3 Gingerbread.

Motorola DEFY Mini - oficiální fotografie

TIP: Motorola DEFY mini: první dojmy, fotografie a video

Novinka je zatím ve schvalovacím řízení telekomunikačního úřadu FCC. Termín, kdy by mohla zavítat na pulty prodejen je zatím nejasný, stejně tak prodejní cena. Telefon zatím Motorola ani oficiálně nepředstavila. Jak se vám novinka zamlouvá?

Zdroje: androidgreed.com