Systém Windows 10 se naučil číst notifikace z Androidu

4
Systém Windows 10 se naučil číst notifikace z Androidu
Fotografie: Microsoft
  • Upozornění z Androidu si přečtete přímo ve Windows
  • S notifikacemi zatím nelze pracovat

Microsoft tvrdě pracuje na vylepšení své aplikace Your Phone, která slouží pro propojení telefonu s Androidem a počítače s Windows 10. Už jsme se dočkali možnosti zrcadlit obrazovku na vybraných modelech nebo možnosti přenosů souborů.

Windows 10

Nyní Microsoft oznámil na svém blogu, že Your Phone dostává další významné rozšíření schopností. Nově umí zobrazit notifikace z telefonu tak, jak to Windows 10 obvykle dělají. Sice pak nedostanete žádnou možnost s upozorněním pracovat, můžete jej akorát vymazat, ale i tak to je posun kupředu, který může hodně zjednodušit život.

Služba je zatím dostupná pro účastníky Insider programu, kteří mají nainstalovaný build 19H1. Předpokládá se, že by se funkce mohla dostat k běžným uživatelům společně s velkým květnovým updatem.

Diskuze ke článku
pet
co bych hlavne uvital je moznost v pc klikjnout na telefonni cislo a nechat si ho mobilem vytocite. mit v pc kompletni seznam hovoru co jsem uskutecnil..
Řezňýk
Jen tak dál, děcka, propojujte, hromada čínských a ruských hackerů už se třepe, protože většina lidí používá SMS jako druhý faktor u bankovní autentizace. To bude teprve zmizelých celoživotních úspor a jiných rodinných tragédií!
XYZ
Je to komedie. Jedna z největších a nejbohatších softwarových firem světa a po kouskách tady uvolňuje betaverzi aplikace, která vypadá spíš jako od tříčlenného startupu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze