Super Mario Run si stáhlo již 40 miliónů hráčů

Už na keynote, kde Apple ohlásil příchod hry Super Mario na platformu iOS, bylo jasné, že se hra stane velmi oblíbenou. Nikdo však zřejmě nečekal, že během prvních pár dní si hru stáhne celých 40 milionů fanoušků. Hra je navíc velmi výnosná, i díky vyšší pořizovací cenně 10 €. Ne všichni hráči jsou však s Mariem dostatečně spokojení.

Před pár dny jsme pro vás otestovali hru Super Mario Run, která ovládla žebříčky App Storu. Nintendo konečně umožnilo připomenout si stálici i mimo herní konzole a mělo to být velké. Velké to opravdu je, hru si do dnešního dne stáhlo již 40 milionů uživatelů. V tomto počtu se ale nacházejí i demo varianty hry, které jsou nainstalované v iPhonech napříč Apple Story, je však jasné, že většina je stažena přímo uživateli.

TIP: Recenze Super Mario Run – Slibný začátek

Super Mario Run

Hra od svého oficiálního startu 15. 12 nasbírala již mnoho negativního hodnocení a výsledek 2,5 hvězdiček z 5 je vypovídající. Mnohým uživatelům vadí až příliš zjednodušené ovládání a vysoká cena za vcelku běžnou plošinovku. Zde se však platí za exkluzivitu.

Super Mario Run – videorecenze

Stáhnout Super Mario Run

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze