Stylový koncept Sony Ericsson Xperia Leon s WP8

Podívejte se na zajímavý koncept komunikátoru Sony Ericssonu Xperia Leon s Windows Phone 8, který by v případě realizace svoji výbavou s přehledem strčil do kapsy všechny dnešní top smartphony.

Tip: přečtěte si také zajímavý článek - Tajné: Sony Ericsson je možná na prodej

Takto nějak si asi představují skalní fandové Švédsko-japonského Sony Ericssonu jeho budoucnost ve spojení s operačním systémem Windows Phone od Microsoftu. Koncept s názvem Sony Ericsson Xperia Leon od vietnamského "návrháře" Victora Cao z webu concept-phones.com rozhodně stojí za povšimnutí. Po stránce designu je jasně vidět inspirace skutečným androidím modelem Xperia Arc. Leon oproti němu pouze zvětšil úhlopříčku displeje, zplacatěl zadní stranu a změnil popisky u trojice hardwarových tlačítek pod displejem.

Koncept Sony Ericsson Xperia Leon designově vychází z androidí Xperie arc
Tip: přečtěte si také Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Jako operační systém autor navrhuje Windows Phone v dosud nepředstavené verzi s označením 8. Srdcem Leonu je pak dvoujádrový procesor s v mobilech dosud nepoužitou taktovací frekvencí neuvěřitelných 2000 MHz. Ani další výbava však není vůbec špatná. Full HD OLED displej nabízí úhlopříčku 4,4 palce s technologií Bravia Mobile Engine. Fotoaparát pak kromě obligátního dvojitého LED blesku a autofocusu disponuje čipem s rozlišením až 12 megapixelů a dokáže natáčet video ve Full HD s 60 snímky za vteřinu.

Čtěte: Nokia U: špičkový koncept vytvořený uživateli

Za zmínku dále stojí přítomnost čipu NFC pro bezkontaktní platby či HDMI pr propojení s televizí a podobnými periferiemi. Pro videohovory je připravena přední kamerka s velmi dobrým rozlišením 3,2 megapixelů. Baterie disponuje kapacitou víc než dostatečných 1800 mAh. Ze softwarové výbavy pak vyčnívá přehrávač Walkman přehrávač verze 5.0, prostředí fotoaparátu Cyber Shot a nebo certifikace Play Station pro hry. Také se vám tento koncept líbí? Nezbývá než tajně doufat, že si ho ve vývojovém oddělení Sony Ericssonu všimnou.

Zdroje: concept-phones.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze