Tajné: Sony Ericsson je možná na prodej

3

Ve světě mobilních telekomunikací se rychlostí blesku šíří zvěsti a spekulace o tom, že jeden z největších producentů mobilních telefonů Sony Ericsson je na prodej. Tyto zvěsti nepřímo potvrzují dva čínští výrobci, kterých se Sony Ericsson předběžně dotazoval. Ve hře je i společnost Foxconn.

Nedávno se dvě čínské společnosti nechaly slyšet, že společnost Sony Ericsson je kontaktovala za účelem předběžného se dotázání, ohledně zakoupení nejen práv, ale celého majetku i know-how společnosti Sony Ericsson. Jednou ze společností je i společnost Foxconn, která je dodavatelem mnoha komponent a součástek pro různé výrobce, jmenujme například Apple. Pokládáme otázky. Co může Sony Ericsson vést k prodeji této společnosti? V poslední době prochází tento výrobce zásadními restruktualizacemi a je pravdou že nějaké výraznější úspěchy i co se týče objemů prodaných zařízení zatím nejsou znát a očekávané výsledky se nedostavují, takže i toto může být jedním z důvodů.

Sony Ericsson Xperia neo
Čtěte: první dojmy z testování Sony Ericsson Xperia neo v redakci: první dojmy a fotografie

I přes poslední výsledky, které hovoří o poklesu počtu prodaných zařízení je ale naopak potěšující zpráva hovořící o růstu čistého zisku na 11 milion eur.Lze očekávat, že v dalším čtvrtletí výrobce již vykáže mnohem lepší zisky a především vyšší objem prodaných zařízení. O lepší výsledky by se měly postarat nově představené novinky. Největší naděje vkládáme do modelů neo a play.

Sony Ericsson Xperia arc
TIP: Přečtěte si Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Zdroje: eldarmurtazin.livejournal.com

Diskuze ke článku
medard
To by snad byla škoda,nee?
Dopadne to nakonec jak se značkou Siemens .
Pepa
Já tomu prostě nechci věřit a ani nevěřím (spíš doufám, že to bude jen nějaký kec). SE byl ve větším propadu, tak mi neříkějte, že když udělali spoustu věcí pro to, aby firmu udrželi, že jí teď prodají... NE.
Patas
Merard: mam uplne stejny nazor jako ty hlavne stim siemensem...pro me je SE favorit kdyby velepsily fotoaparat a diodu u X8...byl by to muj novy telefon...ted jsem si koupil Samsung a obrovske sklamani ohledne kvality 3,5jacku..uvazuju tedka o tom ze bych i pres mensi displej koupil X10 mini pro a nebo Vivaz ale skoda toho symbianu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze