Neznámý Sony Ericsson s Windows Phone opět na scéně (Aktualizováno)

2

Ještě v březnu jsme byli svědky špionážní fotografie přístroje značky Sony Ericsson s operačním systémem Windows Phone, který nesl kódové jméno Julie. Ten se nám od té doby ztratil z dohledu a nyní vyplouvá na povrch další tajemný přístroj s QWERTY klávesnicí, který je nebohé Julii zatraceně podobný. (Aktualizováno)

Aktualizace 23.1.2012: Nové fotografie tajemného Sony Ericssonu

Po chvíli klidu se na internetu objevují další fotografie tajemného vysouváku od Sony Ericsson a vypadá to, že se jedná o ten samý model, jen s vysunutou světlou klávesnicí a bílým zadním krytem. Kromě hardwarové QWERTY klávesnice můžeme na zadní straně vidět také fotoaparát s LED diodou a na displeji beta verzi systému Windows Phone (bohužel se neví, jaké verze).

Je velmi nepravděpodobné, že se jedná o zbrusu nový model ve výrobě, především kvůli jménu Sony Ericsson (současné přístroje jdou již pod pokličkou Sony). Výrobce navíc není největším fanouškem systému Windows Phone a hodně bychom se divili, kdyby rozhodl změnit své postavení právě s tímto modelem.

Původní zpráva 17.1.2012

Dvě nové fotografie, které objevil server NokiaWP, jsou to jediné, co v současné době můžeme vidět, i z nich však lze ledacos vyvodit. Za prvé se zajisté podobají původní fotografii z března minulého roku. Jedná se o tmavou krychličku s operačním systémem Windows Phone, která se pochlubí hardwarovou QWERTY klávesnicí (pokud můžeme soudit z tloušťky přístroje a řezu uprostřed).

Zleva dvě nové fotografie, zprava původní model z roku 2011.

Ačkoliv se Sony Ericsson rozhodl před nějakou dobou přesídlit na Android a Windows Phone nechat ležet ladem, neznamená to, že by se nic nemohlo objevit i v této kategorii. Fotografie navíc poukazují, že na mobilu běží nová verze Windows Phone 7.5, což dokazuje, že se přecejen něco dělo. My doufáme, že nás na správnou cestu naladí brzká výstava MWC.

Zdroje: pocketnow.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
MiHaS
Hardware klávesnice bez směrových šipek je k ničemu.
Mirec
Cely VP je "k ničemu" nove modely od Sony su perfektne aj koli operacnemu systemu android

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze