Streamovat na YouTube bude brzy možné přímo skrze aplikaci fotoaparátu

5
Streamovat na YouTube bude brzy možné přímo skrze aplikaci fotoaparátu
  • YouTube pracuje na usnadnění živých streamů
  • Brzy bude možné vysílání zahájit přímo skrze nativní aplikaci fotoaparátu

Zástupci YouTube oznámili, že již brzy bude možné vysílat živé přenosy ještě snadněji. Ve spolupráci s předními výrobci chytrých telefonů, jmenovitě má jít o ASUS, LG, Motorolu, Nokii a Samsung, má YouTube připravit možnost rychlého streamování přímo skrze nativní aplikaci fotoaparátu. Nová funkce se má během tohoto roku rozvíjet, avšak přesný termín nasazení znám není. Pro YouTube to každopádně bude významná změna, která posílí jeho postavení. Pro živý přenos uživatel pouze vstoupí do aplikace fotoaparátu, kterou velmi dobře zná.

Společně s oznámením prací na implementaci streamování do nativní aplikace fotoaparátu zástupci YouTube též uvedli, že došlo k usnadnění streamování z počítačů, respektive desktopového režimu. Nově bude stačit zadat adresu youtube.com/webcam a poté již jedním kliknutím spustit živý stream z vašeho profilu.

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: youtube.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
JOuda
Hadam ze pro iOS to bude taky
nagano
Ale tohle mam na S7 EDGE normalne na vyber v Samsung fotoaparatu, je tam moznost zive vysilani na ktere se vysila primo s propojenym YouTube uctem. Tak ze si myslim ze tohle neni nic moc objevneho
nagano
Uz to ma v sobe i samotna apk YOUTUBE, ale muj samsung fotak take viz screeny

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze