Streamovací služba GeForce NOW se brzy podívá na Android

4
Streamovací služba GeForce NOW se brzy podívá na Android
  • Ještě letos začne betatest
  • V první vlně služba nabídne 500 her
  • Zřejmě bude potřeba ovladač

O budoucnosti hraní se v poslední době hovoří zejména v souvislosti s představením služby Google Stadia. Zjednodušeně řečeno: už byste nemuseli vlastnit herní PC nebo konzoli, ale pouze obyčejný počítač, notebook, tablet, mobil nebo televizi, která má dostatečně rychlé připojení k internetu. Samotný hardware bude za malý poplatek pronajímat společnost, která vám bude hry do počítače nebo telefonu streamovat.

GeForce NOW

O podobný přístup se nepokouší jen Google, ale i další firmy , mezi nimi i výrobce grafických karet NVIDIA. Její služba GeForce NOW není nic nového, ale až doposud se zaměřovala na majitele PC. Nyní ale společnost oznámila, že se chystá zamířit i na chytré telefony s operačním systémem Android.

Partnery služby budou společnosti LG a Samsung a mezi 500 slibovanými hrami najdeme takové hity, jako je Control, Fallout 76, Fortnite, Shadow of the Tomb Raider, Wolfenstein: Youngblood a World of Tanks. Zřejmě se však neobejdete bez kompatibilního Bluetooth ovladače, protože mnoho her nebude uzpůsobených pro dotykové ovládání. Oficiálního oznámení a spuštění beta testu se dočkáme ještě letos, ale už nyní se do něj můžete zaregistrovat.

Diskuze ke článku
Steve
Takže vlajkové lodě od Samsungu S10, S10+, S10e?? + Note10
De
Ja myslel, ze maj klienta i ve svym nVidia Shield TV, vsak to je taky android, ne?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze