Spotify aktualizuje webovou aplikaci. Nově se sjednotí s mobilní verzí

2
Spotify aktualizuje webovou aplikaci. Nově se sjednotí s mobilní verzí
Fotografie: Spotify
  • Změna vzhledu se odehrála ve webovém rozhrání i desktopové aplikaci
  • Nově je jednodušší vytváření seznamů skladeb

Spotify, nejpopulárnější hudební streamovací služba současnosti, na oficiálních stránkách oznámilo designovou změnu svého webového rozhrání, respektive aplikace pro desktop. Nový design se inspiroval u mobilní verze, čímž Spotify přistoupilo k žádanému sjednocení.

Spotify

Švédská společnost informovala, že změna nastala po měsících rozhodování a vývoje, tudíž lze předpokládat, že se Spotify snažilo vyladit každičký detail. Došlo také například na zjednodušení vytváření seznamu skladeb, kdy můžete skladby jen snadno přetahovat myší. Nově přibylo doplňkové vyhledávání pro rychlejší nalezení vhodných skladeb přímo ze seznamu vámi zvolených. Přehledněji bude možné zobrazit i nedávno přehrávané skladby.

Diskuze ke článku
Honza Krass
Honza Krass
Naposledy upraveno: 26. 3. 2021 22:57
Zrovna jsem provedl aktualizaci a nevidím žádnou změnu. :D Pořád ale neopravili jednu zásadní chybu a to, že nejdou přes ctrl+a vybrat všechny skladby do playlistu. Nebo to někomu jde? Mám jich tam skoro 2000 a pokaždé se jich do playlistu přesune jenom několik stovek, občas 1000 ale nikdy ne všechno.
Honza M
Honza M
Taky mi připadá webová verze stále stejná

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze