Spotify a Withings vám zpříjemní usínání i vstávání (IFA 2015)

Produkty Withings zřejmě znáte, pomáhají vám udržet se v kondici a monitorovat vaše tělo. Nyní se Withings spojilo se Spotify, aby vytvořilo ještě lepší podmínky pro vaše usínání a příjemné probouzení. Pokud máte se spánkem problémy nebo prostě jen ráno neradi vstáváte, mohlo by to být řešení právě pro vás. My jsme si příjemnou hudbu k usínání z Withings Aura poslechli na IFA 2015 a musíme uznat, že toto spojení má velký potenciál.

Withings Aura se snaží maximální zpříjemnit spánek. LED světlem navazuje stmívání i rozednění, společně se speciální podložkou pod matrací následně monitoruje váš srdeční tep, fáze spánku a vaše pohyby. Withings Aura má také přehled o světle, které jde do ložnice a je schopná vás vzbudit v ideální spánkové fázi. Na všechny tyto možnosti se můžete podívat na oficiálním videu níže.

Spotify s Withings oznámilo spojenectví, které pro uživatele Withings Aura a Spotify Premium účtu znamená ještě příjemnější usínání a probouzení. Máte problémy s usínáním? Využijte playlist na usínání a nechte se jemně vzbudit oblíbenou písničkou. Playlisty sdílejte a pomozte dalším uživatelům, kterým se nedaří usnout nebo ráno vstát s úsměvem na tváři. Potenciál je zde opravdu obrovský. Jak známe Spotify, těšit se můžete také na další doporučení různých playlistů, které by vám mohly vyhovovat.

Withings Aura

Pokud byste si usínání chtěli zpříjemnit a monitorovat, zaplatíte 8 100 Kč. V této ceně je vše, tedy Aura i s monitorovací podložkou. Pokud byste se obešli bez podložky, která například měří tep během spánku, připravte si 5 200 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze