Hybridní chytré hodinky Withings ScanWatch Horizon přichází na český trh

Hybridní chytré hodinky Withings ScanWatch Horizon přichází na český trh
Fotografie: Withings
  • Hodinky se mohou pochlubit odolností do 10 ATM
  • Samozřejmostí je 5letá záruka
  • Nechybí senzor okysličení krve i měření EKG
  • Česká cena lehce přesáhla hranici 13 tisíc korun

Na pultech českých obchodů se objevily nové hodinky Withings ScanWatch Horizon, které byly světu představeny již loni v září. Jedná se o luxusně vypadající kousek, u nějž se výrobce při návrhu inspiroval u luxusních potápěčských hodinek. Je to vidět například na ocelovém těle, safírovém skle, otočné lunetě nebo ručičkách opatřených luminiscencí.

Hodinky mají klasické ručičky, ale ve středu nechybí malý displej, na kterém mohou být zobrazeny další chytré funkce a informace. Pokud byste chtěli podrobnější informace, najdete je ve spárované aplikaci Health Mate. Všechna data z Health Mate mohou být synchronizována do více než 100 aplikací třetích stran. Mezi ně patří Apple Health, Google Fit, Strava a například také MyFitnessPal.

Spolehnout se můžete na měření tepu, okysličení krve a dokonce i EKG. Když navíc ScanWatch Horizon zjistí nepravidelný srdeční tep, přímo vyzvou hodinky uživatele ke spuštění 30vteřinového záznamu EKG přímo v hodinkách. Díky velmi malému displeji se hodinky chlubí velice dlouhou výdrží, na jedno nabití jde o 30 dní, přičemž zapnutí úsporného režimu přidá dalších 20 dní. Netřeba dodávat, že neustále máte přehledu o času pomocí ručiček. Omezovat vás nemusí ani plavání, neboť odolnost je do 10 ATM.

Withings ScanWatch Horizon

Hybridní chytré hodinky Withings ScanWatch Horizon jsou dostupné na českém trhu ve velikosti 43 mm v zeleném a modrém barevném provedení za cenu 13 090 Kč. Cenu obhajuje také nadstandardně dlouhá záruka v podobě 5 let.

Withings ScanWatch Horizon

Konstrukce43 × 43 × 13,3 mm, 72 g, odolnost: ano
Pásekkovový, vyměnitelný: ano (20 mm)
DisplejPMOLED, ?" (? × ? px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
KonektivitaBluetooth: 5.2, ne, ne
Akumulátor? mAh, nabíjení: proprietární kolébka, doba nabíjení: 2:00 hodin
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze