Společnost Meta plánuje vlastní chytré hodinky

Společnost Meta plánuje vlastní chytré hodinky
Fotografie: Facebook
  • Hodinky mají v displeji výřez pro kameru
  • Nabídnou i další obvyklé funkce
  • Na trh by mohly přijít v příštím roce

Jaké jsou plány společnosti Meta? Jak už název napovídá, přejmenování společnosti má vyjadřovat odklon od tradiční sociální sítě, kterou má postupem času nahradit Metaverse. Bude se jednat o spojení fyzické, rozšířené a virtuální reality, kterou lidé vzájemně sdílejí v online prostoru. Pro budování všudypřítomného prostoru, v němž se někdy v budoucnu budeme moci potkávat stejně přirozeně jako v realitě, je však potřeba náležitý hardware. Facebook už představil chytré brýle a další příslušenství je na cestě.

Meta Watch

Podle bloomberg.com budou jako další na řadě chytré hodinky. Podle uniklého obrázku mají mít čtvercový displej se zaoblenými rohy a kovové pouzdro. Odlišností od jiných modelů je však kapkovitý výřez ve spodní části, který ukrývá Full HD videokameru. Mezi další výbavu by mohl patřit snímač srdečního tepu.

Na trh by toto zařízení mohlo přijít někdy v budoucím roce, informace o ceně nebo podmínkách používání nejsou prozatím známé. Další informace pak hovoří o tom, že Meta pracuje celkem na třech verzích tohoto produktu, které se od sebe budou lišit pravděpodobně výbavou a cenou.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze