Sony Xperia U: nové fotografie chystané novinky (aktualizováno)

Již z uniklého seznamu připravovaných smartphonů výrobce Sony víme, že se toho na letošní rok chystá opravdu hodně. Spoustu přístrojů však zatím pokrývá rouška tajemství a my doufáme, že se jejich podstatná část odhalí na výstavě MWC. Nám to ale nebrání polemizovat a prohlížet nové úniky, jako v případě těchto nových fotografií.

Nové fotografie - aktualizováno 20. 2 .2012

Sony Ericsson Xperia U byl pouze pár dní před konáním MWC zachycen na fotografii vedle již představeného většího modelu Xperia S. Novinkou je poznatek, že na rozdíl od modelu Xperia S bude Xperia U disponovat uživatelsky vyměnitelnou baterií s kapacitou 1290 mAh. Dříve uniklé informace, že displej bude mít úhlopříčku 3,5 palce s rozlišením 480 x 854 pixelů a ve výbavě nalezneme 1 GHz dvoujádrový procesor a 5 Mpx fotoaparát, zůstávají nadále v platnosti. Představení bychom se měli dočkat už v neděli na MWC v Barceloně.

Původní informace z 15. 2. 2012

Ty znázorňují zadní kryt neznámého modelu řady Xperia, což je jasně vidět celkovou stylizací a umístěním zdířek, které kopírují vlajkovou loď výrobce, model Sony Xperia S. Bohužel není možné odhadnout, zda se jedná o kryt smartphonu, který jsme již viděli, nebo úplné novinky.

Podle umístění kamery, LED diody a loga výrobce by se dalo předpokládat, že se jedná o dříve odhalený Sony Ericsson MT27i s kódovým označením Pepper, ke kterému sedí prakticky všechno. Jen reproduktor na levé straně kazí úplně shodné parametry a my tak musíme připustit, že se jedná o zcela jiný přístroj. Dost možná jde o další smartphone, jenž prozrazuje seznam, a to Sony Xperia U (Kumquat). Po stranách jsou také vidět tlačítka pro hlasitost, vypínání a spoušť fotoaparátu. Zatím ale nemůžeme nic, než spekulovat.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
Jakub
Tak a začínám šetřit :D
qeatser
Ja tiež :)
honza
To bude ještě těžké rozhodování zda S nebo U :) Jen mě děsí ta baterie u Učka. 1290mAh a aby se tím živilo dvoujádro :/ No nechám se překvapit, zatím vede spíš S, ale jestli bude cena lákavá u U tak se mu nebráním :)
Jakub
No pro mě je plus vytahovací baterka a velikost u xperie U, jinak teda vzhled je fakt povedený takovej klasickej minimalistickej "sonystyle" a to se mi hrozně líbí :P . A jinak to nové prostředí sony je taky moc povedené.. už se těším.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze