Sony Xperia U, sola a go dostávají Android 4.0.4

100

Další letošní Xperie od Sony se dočkávají aktualizace na novější verzi operačního systému Android. Update se týká modelu U, bezdotykové Xperie sola a odolné Xperie go. Na jaké novinky se můžete těšit?

Sony Xperia U, sola a go dostávají Android 4.0.4

Po modelech Xperia S a Xperia P přichází aktualizace i na další letošní trojici Xperií. Jmenovitě jde o Xperii U, Xperii sola a Xperii go. Aktualizace přináší novější Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Nejde tak bohužel o nejnovější Jelly Bean. I tak se ale majitelé jistě mají nač těšit. Narůst by měla rychlost prostředí a výrazně jsou přepracovány aplikace Walkman, Album a Filmy. Dle zkušeností z modelů S a P lze také počítat s dobře odladěným softwarem. Dalším vylepšením projde také informační lišta a wdidgety nabídnou volitelnou velikost. Pro Xperii sola přibude i nová funkce, která ji dovolí ovládat i v rukavicích. Půjde tedy o rozšíření bezdotykového ovládání.

Čtěte také: Jak aktualizovat Sony Xperia S (návod)

Sony uvedlo, že se aktualizace bude šířit světem v následujícíh týdnech. Nedostanou ji tedy všechny kusy najednou. Zbývá ještě dodat, že aktualizaci musíte provést pomocí počítače přes aplikace PC Companion nebo Sony Mobile Update Service. Dorazila k vám už aktualizace? Pokud ano, jak jste s ní spokojeni? Podělte se se čtenáři o vaše dojmy v komentářích pod článkem.

Zdroje: xperiablog.net

Diskuze ke článku
jaj
super !!!!
book
cus, mam xperii go, mate uz nekdo nejaky info o novy aktualizaci? Me to jeste nic nenabídlo.
JaroB
Tak tu je oficiálne video k tomu novému režimu "rukavice" u Xperie SOLA...telefón rozozná či si ho odomkol holými rukami alebo rukavicou...keď rukavicou tak sa automaticky aktivuje režim rukavica...SUPER :D
A tu je už spomínané video...tie posledné rukavice ma dostali :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=7AgnO6Vvcos&feature=player_embedded
Filip
zdravim, nevite co JB na Xperii S?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze