Sony Ericsson MT27i "Pepper" se ukazuje na prvních fotkách

3

O modelu Sony Ericsson MT27i, který je označován jménem "Pepper" se toho donedávna moc nevědělo. Existovalo jen několik spekulací o technických parametrech, ale doposud jsme netušili, jak bude vypadat. Nyní se objevila série uniklých fotografií, které tento model s největší pravděpodobností zachycují.

Redaktoři serveru Xperia Blog obdrželi e-mailem několik zajímavých fotografií nového modelu telefonu značky Sony Ericsson, bohužel bez jakýchkoliv dalších informací. S největší pravděpodobností se ale jedná o model Sony Ericsson MT27i "Pepper", který spadá do střední třídy a má být nástupce modelu Sony Ericsson Xperia neo V. Dle dřívějších spekulací by měl být osazen dvoujádrovým procesorem na frekvenci 1 GHz (pravděpodobně půjde o čipset T-Ericsson NoveThor U8500). Bude mít displej o úhlopříčce 3,7 palců s rozlišením 854 x 480 bodů, fotoaparát by měl zvládnout 5 Mpx snímky a nahrávat video v kvalitě 720p.

Je toto Sony Ericsson MT27i?

První uniklé fotografie sice nejsou nejostřejší, přesto se z nich dá dobře rozpoznat design telefonu, který se podobá rovněž chystané vlajkové lodi s kódovým označením Nozomi. Na spodní straně vidíte pod displejem tři kapacitní tlačítka, nad displejem se vedle přední kamery nachází notifikační dioda. Zadní strana obsahuje též malý objektiv kamery, tentokrát vedle něj je přisvětlovací LED dioda. Když se podíváte na spodní část zadní strany, tak vedle nápisu "prototype" je podlouhlý otvor, patrně se bude jednat o hlasitý reproduktor.

Očekáváme, že Sony Ericsson MT27i bude oficiálně představen společně s dalšími modely na americkém veletrhu spotřební elektroniky CES, a to hned v pondělí, v 8 hodin ráno našeho času. Pokud tomu tak nebude, pak bychom se představení mohli dočkat o měsíc později, na MWC 2012 v Barceloně.

Nepřipomíná vám tento model designem starý dobrý Sony Ericsson T610i?

Zdroje: xperiablog.net, androidcentral.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
No mne to zo zadu skôr pripomína W910 s tým svetlým spodkom a vydutým foťákom a spredu T715 ...no neviem ale podľa fotiek zatiaľ čo majú v pondelok predstaviť ...no ako to jemne povedať...nič moc...a to som SE pozitív :(
David B.
Ostré hrany, stereotypní design... tahle řada se mi ale vůbec nelíbí...
stepo
no,ja jen ddoufam ze se sony zasse vrati ktem svim oblejsim hranam.proste takovy modeli jako xperia arc.neo.mini.ci ray. snad to bude zase bomba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze