Sony Xperia C5303: první snímky tajného modelu s HD displejem

25

Japonské Sony se díky modelu Xperia Z těší slušnému zájmu. Za měsíc však představí další novinky. Do vyšší střední třídy zamíří Xperia C5303 s dvoujádrovým procesorem Snapdragon S4 a HD displejem.

Sony je na vzestupu, o čemž svědčí nejen zlepšující se prodeje, ale také zájem o nový model Xperia Z. Stejně jako v loňském roce, ani letos však výrobce nevynechá blížící se veletrh MWC 2013 v Barceloně. Na internet unikají první informace a fotografie nepředstavené Xperie s kódovým označením C5303. Půjde o smartphone vyšší střední třídy.

Sony Xperia C5303

Displej o neznámé úhlopříčce nabídne HD rozlišení. O část vás však ochudí tlačítka, která se právě ve spodní části vyskytují. O plynulost operačního systému Android 4.1 Jelly Bean se postará dvoujádrový procesor Snapdragon S4 MSM8960T s taktem 1,7 GHz. K ruce mu bude grafický akcelerátor Adreno 320. Výkon demonstruje výsledek v benchmark testu Nenamark 2, kde nová Xperia dosáhla na plynulost 60 snímků za vteřinu. Designem se tajná Xperia lehce navrací k loňským modelům, nekonají se tedy „skleněné hody“ jako u Xperie Z. Zdá se však, že například hardwarová spoušť bude u připravované Xperie přítomna.

Podrobnější informace prozatím nejsou známé. Líbí se vám Xperia C5303 více než již představená Xperia Z? Pište své názory v diskuzi pod článkem.

Zdroje: sonyviet.vn, phonearena.com

Diskuze ke článku
Tomáš
čakam na cenu pod 400€ (11000kč) :) a je pekny a ešte displej prosim maximalne 4,5"
alkof
bol by som rad keby uz konecnce dali do predaja Xperiu V, ale je fajn ze Sony ide stale dopredu a urcite si aj tento model najde svojich nadsencov, ak bude mat mensi displej ako 5", inak je Zko the best of ....
Ivan
tak V-cko je sice drazsi ale ma to sve opodstatneni je vodeodolna a prachotesna, ma o neco lepsi procesor, bravia engine 2 atd ... btw taky sem cekal na V-cko ale Sony to s tou dostupnosti celkem dost po*ralo. tudiz radsi pujdu do Z-ka :-D
breeg
jestli tomu prepali cenu (ostatne jako sony skoro vzdycky) tak i kdyz bych ho bral, tak at si to neachaji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze