Nokia v Las Vegas zřejmě nic nepředstaví, novinky si šetří na MWC

2

Začátkem letošního roku se již každoročně odehraje významná akce ze světa telekomunikací a technologií. Na veletrhu nazvaném CES 2013 v Las Vegas poodhalí mnoho výrobců své novinky a produkty pro tento rok. Ne všichni výrobci zde budou prezentovat svá zařízení. Finský výrobce Nokia si zřejmě počká až na kongres MWC a CESu se účastnit nebude.

Loňské CES 2012 bylo především v režii výrobce Sony, který představil své nové Xperie S, P, ion

Podle mnoha zdrojů a informací Nokia na veletrhu CES 2013 nepředstaví žádné novinky ani neuvede nové produkty. Svá zařízení a novinky představí až na kongresu MWC v Barceloně, který je pro výrobce mobilních telefonů nepochybně důležitější. Veletrh v Las Vegas je v tomto ohledu sice menším hráčem, i přesto se od mnoha ostatních výrobců dočkáme představení zajímavých novinek, zařízení i technologií. Navíc na veletrhu CES se každoročně představuje opravdu to nejlepší ze všech oborů elektroniky.

TIP: Veletrh CES 2012 začíná: na jaké novinky se můžeme těšit?

Například čínský výrobce Huawei nechce otálet a představí svá první zařízení s Windows Phone 8 systémem. Co můžeme od Nokie čekat za novinky pro letošní rok? S jistotou lze říct, že již nedočkáme žádného zařízení, běžícím na Symbianu. Jistotou jsou pak novinky s WP8 a technologií PureView z Nokie 808 PureView, která přináší špičkové výsledky a technologie na poli "fotografie". Spekuluje se také o Nokii Lumia s QWERTY klávesnicí. Je možné, že vzhledem k posunutí představení produktů z ledna na konec února si Nokia dává záležet na odladění novinek a také se můžeme dočkat dřívějšího uvedení na trh po představení. Rozhodně se ale však podle posledních informací máme na co těšit.

Zdroje: wpcentral.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Vraj sa má na MWC predstaviť aj Nokia tablet
PepaN6680
Hm, Lumia s QWERTZ? Že by konečně nástupce E7? ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze