Sony Xperia 1 V přichází. Podívejte se, jak bude vypadat

aktualizováno
21
Sony Xperia 1 V přichází. Podívejte se, jak bude vypadat
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Oficiální představení proběhne 11. května
  • Očekává se nasazení Snapdragonu 8 Gen 2
  • Představení proběhne v ranních hodinách

Aktualizováno 1. 5. 2023

V minulém týdnu Sony oficiálně oznámilo, že již 11. května představí novou Xperii 1 V, tedy vlajkovou loď. Dnes se můžeme podívat, jak bude novinka vypadat, neboť skrze Reddit došlo k úniku reklamního billboardu, na kterém můžeme telefon alespoň částečně vidět. Zachováno zůstane vertikální seřazení zadních fotoaparátů a minimálně v základu budou k dispozici tři barevné varianty, a to černá, zelená a bílá.

Sony Xperia 1 V

Původní informace z 27. 4. 2023

Čekání na příchod první letošní Xperie spěje ke zdárnému konci. Výrobce oznámil, že 11. května dojde k oficiálnímu představení Xperie 1 V, tedy vlajkového modelu pro rok 2023.

Tisková konference bude přenášena on-line a vše započne v pro nás trošku nešťastný čas. Konkrétně v 6:00 ráno SELČ. Jistě se ale máme nač těšit. Novinka má nabídnout velký OLED displej, Snapdragon 8 Gen 2 či zvýšenou odolnost.

Diskuze ke článku
Martin Vit
Martin Vit
Poměr cena/výkon je tragický u Sony, alespoň v uvedení na trh a ani po čase to není žádná výhra. Jsou jedna z posledních značek, která dává pouze 2 velké aktualizace, takže teďka vyjde nový telefon, někdy cca v říjnu dostanou update na A14 a další rok na A15 a tím to končí, takže vlastně mají cca 2.5 podporu i s bezpečnostními záplatami, to u telefonu za skoro 35tis opravdu nechcete. Dokud nezlepší minimálně tyto dva aspekty, nemá cenu o nich ani uvažovat.
Hezký den všem.
Mara Studna
Mara Studna
No to se sice dočkáme,ale pouze oficiální prezentace.S uvedením na trh si určitě počkáme až v červnu,když to půjde dobře.
Petr Šilhan
Petr Šilhan
Sony by mělo zapracovat na marketingu. Je škoda, že jedna z posledních (ne-li poslední) tradičních značek má tak nízké prodeje. Přitom když mají lidi na Galaxy Ultra nebo iPhony, proč by nemohli mít i na Sony.

A nechápu, proč se lidi tolik ježí, když vidí ten protáhlý displej. Podle mě je to super výhoda. Můžu si nastavit větší klávesnici a ta mi nezakryje půlku displeje. Mám lepší přehled na zobrazení webové stránce. Méně posouvání při čtení. A ty telefony mají šířku pod 70 mm, což je super do ruky. A že nedosáhnu palcem úplně nahoru? A na jiných telefonech se nechá, aniž bych ho musel v ruce uchopit jinak?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze