Sony představilo nové příslušenství: NFC, hodinky i hudba

2

Na výstavě nám Sony Ericsson nepředstavil pouze hojně očekávaný smartphone Xperia S, nýbrž takéž některé pěkné serepetičky a příslušenství, které se v letošním objeví na trhu společně s mobilními novinkami. Chybět nebude například dokovací stanice pro SE Xperia ion či sluchátka Smart Headset.

Veškeré příslušenství se má chovat jako vylepšující faktor a rozšiřovat možnosti a schopností nových přístrojů. Byly představeny celkem čtyři kusy, takže si je pojďme rozebrat hezky postupně.

Xperia Smart Tags

Malé barevné žetonky s technologií NFC, které fungují jako bóje. V momentě, kdy přes ně přejedete svým smartphonem totiž pošlou do mobilu automatickou, předem nastavenou konfiguraci, kterou jste si určili. Jedním dotekem tak můžete aktivovat různé funkce. Více napoví zajímavé video níže.

Smart Wireless Headset pro

Stereo sluchátka s technologií Bluetooth, která také dokážou fungovat autonomně. V případě, že je z přístroje vysunete se totiž automaticky začnou chovat jako přenosný mp3 přehrávač s rádiem, jenž bude nezávislý na smartphonu.

TIP! Přečtěte si také o představení Sony Ericsson Xperia S.

SmartWatch

Mikrodisplej ve stylu hodinek, který má neustálé spojení s vaším přístrojem a operačním systémem Android. Funguje jako dálkový ovladač a umí přijímat zprávy, volání a spouštět aplikace.

SmartDock pro Xperia ion

Dokovací stanice s konektorem HDMI, která transformuje vaši Xperii ion na mini-počítač. K dispozici je připojitelná klávesnice, myš a velká televize.

Veškeré příslušenství bude k dispozici v první polovině letošní roku za blíže nespecifikované ceny. Ty se snad dozvíme v blízké budoucnosti.

Zdroje: sonyericsson.com, sonyericsson.com

Diskuze ke článku
stepo
no proste uzasny!!!! sonyy se ted pekne rozjelo co vypustilo ericsson..tak mi dela vetsi a vetsi radost.
Petr
Dobrý den, myslíte že hodinky Sony budou bezproblému spolupracovat také s galaxy SII?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze