Sony Ericsson Smart Extras: nová zajímavá příslušenství

1

Sony Ericsson kromě nových telefonů na veletrhu Comunic Asia také představil dvě nová příslušenství z nové řady Smart Extras – multimediální dok LiveDock a Hi-Fi LiveSound sluchátka pro Android.

Podívejte se na preview nových telefonů Sony Ericsson:

Sony Ericsson představuje novou řadu příslušenství pro androidí řadu Xperia s názvem Smart Extras (inteligentní doplňky). Na letošním ročníku mobilní akce Comunic Asia 2011, která je asijskou obdobou barcelonského veletrhu MWC 2011, který je určen spíše evropským firmám a novinářům. Nové příslušenství je po dlouhé době oživením kdysi tak slavného odvětví mobilního příslušenství, kterému Sony Ericsson ještě nedávno s přehledem vládl.

LiveDock

Sony Ericsson LiveDock - oficiální fotografie

Podle slov výrobce nový LiveDock svým uživatelům přináší možnost snadno integrovat Sony Ericsson smartphone do jejich domova. Pouhým připojením chytrého telefonu k dokovací stanici budou mít uživatelé možnost snadno spouštět aplikace a při tom zároveň svůj telefon dobíjet potřebnou energií. LiveDock bude dostupný na vybraných trzích ve třetím čtvrtletí tohoto roku za blíže nespecifikovanou cenu.

Video

LiveSound

Sony Ericsson LiveSound - oficiální fotografie

Příslušenství s názvem LiveSound, sluchátka pro Android, budou dostupná na vybraných trzích přímo jako součást prodejního balení nedávno představeného telefonu Xperia ray. LiveSound poskytuje uživatelům velmi kvalitní zvukový zážitek v kombinaci s neotřelým designem. Nová sluchátka umožňují vzdálený přístup k aplikacím z telefonu přes speciální patentovaná tlačítka LiveKey. Po vzoru Nokie mají plochý kabel, takže se dají snadno rozmotat a ušetřit tak oproti starší kulaté konstrukci váš drahocenný čas. LiveSound budou dostupná na vybraných taktéž trzích ve třetím čtvrtletí tohoto roku.

Video

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
Jean
Článek absolutně k ničemu. O těchto nových doplňcích, aby si čtenář hledal informace sám. Jo vlastně sorry. Víme, že ta sluchátka mají ploché kabely. Bomba.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze