Sony představí 20Mpx model Honami a další novinky 4. září

73

Sony rozeslalo pozvánky na zářijovou tiskovou konferenci, na které by mělo s největší pravděpodobností dojít k oficiálnímu představení dlouho očekávaného high-end smartphonu s pokročilými fotografickými a schopnostmi s prozatímním kódovým označením Honami. Je ale možné, že se dočkáme ještě dalších novinek.

Sony na začátek školního roku chystá, podle dosavadních úniků, razantní návrat mezi elitu fotomobilů. Model s kódovým jménem Honami, který se bude chlubit 20 megapixelovým snímačem s pokročilými technologiemi, převzatými z fotoaparátů Sony Cyber-Shot. Bude se jednat o odpověď na hozenou rukavici v podobě Samsung Galaxy S4 Zoom s optickým zoomem a Nokia Lumia 1020, která je fotografickými schopnostmi z pohledu hardwaru a softwaru doslova přeplněna. Další specifikace Sony Honami pak budou obsahovat ty nejlepší možné součásti od čipsetu Snapdragon 800 přes 5palcový FullHD displej, vysokokapacitní akumulátor a odolnost proti vodě a prachu, až po nejnovější verzi operačního systému Android.

Model Honami bude téměř s určitostí to nejlepší z oblasti mobilních zařízení, co Sony na tiskové konferenci předvede. Očekávat ale můžeme i další levnější smartphony s dobrou výbavou. Sony také od únorového veletrhu v Barceloně neuvedlo žádný nový tablet, takže v tomto odvětví je taktéž poměrně vysoká šance na další novinky.

TIP! Sony Xperia Z1: unikly kompletní specifikace (17x aktualizováno)

Tisková konference, kde se nové modely Xperia představí, se bude konat 4. září v Berlíně. Redakce mobilenet.cz se bude veletrhu IFA účastnit a vy se tak můžete těšit na první dojmy, fotografie a videa přímo z místa dění.

Zdroje: itechpost.com, xperiablog.net

Diskuze ke článku
blue.sun
Pokud ted nepreprogramuji fotak ke slucovani pixelu (napr z 20MPix udelat realnych 5), je tenhle model zcela zbytecny. Lumia ukazuje cestu do budoucnosti.
...
A ja som sa tešil že bude u nás už v lete
Oliver
Na toto sa tesim. Sony aspon vie uviest telefony aj na nas trh v normalnom case, displeje (tie nove) maju fenomenalne, snad najlepsie, hovorim teraz o tom co je pouzity napr. v ZU, ak ho pouziju aj tu tak maju vyhrane + pekny dizajn ktory Sony vie (BTW kedy sa ten Nokiacky dizaj objavil prvy krat?...)... Davam velke nadeje do tohoto telefonu.

Co sa tyka porovnania s Nokiou...nenechajte sa vysmiat prosim. Ti co tu tak radi robia pod kazdym clankom PR Nokie uz ste trapny, az by som povedal ze je to cielena PR MS ktory s "podfukmi" na weboch ma bohate skusenosti. Vid PRISM alebo taky sector (ti co to poznaju vedia). Ako som uz povedal, Nokia nezmenila dizajn mega dlho stale je to to iste, WP je najhorsi a najviac vzhladovo odpudivy OS aky sa da dnes zohnat, MS je tak popularna znacka ako chripka, arogantnejsiu firmu nenajdete, HW je ten telefon taky isty ako 920ka a aj ta je uz zastarala, co sa Nokie fotaku tyka tak je este mensi cip aky ukazala s 808kou kedy pred rokom?...
John
Hmm, vianoce u nas to nestihne

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze