Sony Ericsson Xperia pro nabírá další zpoždění. Kdy bude v ČR?

6

Výrobce Sony Ericsson zažívá od nového roku mírný obrat k lepšímu. Začátkem roku tasil nové zbraně v podobě představených novinek Xperia arc, neo, pro a Play. Novinky si ihned získaly řadu příznivců. Obrácenou stranou mince je ale více než laxní přístup výrobce distribuovat tyto novinky k zákazníkům.

Sony Ericsson Xperia arc - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Recenze Sony Ericsson Xperia arc: fešák s výkonem

Již v měsíci březnu jsme vám přinesli recenze dvou vydařených "novinek" Xperii neo a arc. Tyto novinky se pyšní řadou inovativních technologií jako Exmor R nebo BRAVIA. Další představenou novinkou je nástupce Vivazu Pro, Xperia pro. Nabídne operační systém Android 2.3.3 Gingerbread, 1 GHz procesor Snapdragon nebo kvalitní hardwarovou výsuvnou čtyřřadou QWERTY klávesnici. Nechybí ani HDMI konektor nebo 8,1 MPx fotoaparát.

Sony Ericsson Xperia neo - oficiální fotogalerie
TIP: Čtěte Recenze Sony Ericsson Xperia neo – Vivaz ovládnutý Androidem

Britský e-shop Carphone Warehouse na svých stránkách u modelu Xperie pro uvedl velmi nepříjemnou zprávu. Nové Xperie pro jsme se měli dočkat o letních prázdninách, nyní ale uveřejnil nový termín, a to 4.čtvrtletí. Tato zpráva působí až neuvěřitelným dojmem. Novinka, která byla představena v prvním kvartále roku 2011 se dostane do prodeje až ke konci téhož roku?

Sony Ericsson Xperia pro - oficiální fotografie
TIP: Čtěte Sony Ericsson Xperia pro: pořádný Android s klávesnicí

Bohužel o moc růžovější situace nepanuje ani u modelů Xperia arc nebo neo. Zatímco arc se alespoň začíná prodávat u operátorů, u Xperie neo jsme zjišťovali konkrétní informace. Tuzemští zákazníci by se mohli dočkat již 15.7, ale stále se nejedná o 100% potvrzený termín. Sony Ericsson si tímto chováním podřezává již tak slabou větev a osobně si myslím, že jím představené novinky pomalu upadávají v nemilost zákazníků. Doufejme, že se situace změní.

Zdroje: somobile.co

Diskuze ke článku
anawarr.cz
SE si už dlouhé roky kazí pověst, svým liknavým přístupem k uvádění novinek. pokud představí high-endový přístroj, tak za cca rok, kdy začne sériová distribuce, je už konkurence dál. to je jeden z důvodů, proč vypadli z velké pětky výrobců telefonů. i důvod, proč od SE p910i už nemám žádný jejich telefon
feny
Jsou to prostě idioti :-\ to vedení tam by potřebovalo vypráskat!
aege
Kdyby nebyl SE srdcovka,už bych také vzala roha,zvlášt když mnou očekávaný mobil Pro nespatří české trhy asi ani o vánocích.
Když je jim zatěžko dodávat telefony na trh ,tak at to zabalí .
Stále se za tsunami schovávat nemohou.
A je to nefér k zákazníkům.
Petr Vejtasa
Petr Vejtasa
Dobrý den,
sledujeme zvýšenou pozornost vás čtenářů na téma zpoždění telefonů Sony Ericsson. Rozhodli jsme se proto pro vás připravit článek, ve kterém se tomuto tématu budeme věnovat. Jeho příprava však zabere trochu času takže vás prosíme o strpení :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze