Sony Ericsson Xperia pro se blíží: podívejte se na unboxing video

12

Start prodeje očekávané Xperie pro, výsuvného QWERTY Android komunikátoru od Sony Ericssonu, se blíží, a my vám pro ukrácení tohoto čekání přinášíme pohled na obsah balení v takzvaném unboxing videu.

Tip: přečtěte si také článek - Očekávaný Sony Ericsson Xperia pro 6. října ve Velké Británii

Sony Ericsson Xperia pro je doufejme pravděpodobně posledním modelem, u kterého se švédsko-japonskému výrobci Sony Ericsson opravdu fatálně nepodařilo dodržet slíbený termín uvedení na trh. Telefon byl představen před více než půl rokem na letošním MWC v Barceloně, a od té doby jej výrobce stále odkládá. Těžko říci, co je důvodem tohoto zdržení, každopádně se podle posledních zpráv zdá, že uvedení tohoto očekávaného smartphonu na trh v ČR je otázkou jen několika týdnů. Například za oceánem v USA či Kanadě už se model nějaký čas prodává, a do Evropy by se měl dostat snad již 6. října, kdy startuje na britských ostrovech.

Sony Ericsson Xperia pro - oficiální fotografie
Čtěte také naše preview - Sony Ericsson Xperia pro: pořádný Android s klávesnicí

V české kotlině se tedy uvedení Xperie pro očekává zhruba někdy v první polovině tohoto měsíce. Pro čtenáře, kteří se již uvedení tohoto smartphonu s poměrně málo vídanou kombinací výsuvné QWERTY klávesnice+Android OS nemohou dočkat, tu máme první unboxing video pocházející tradičně ze serveru se-first.com. Pro ty méně znalé doplníme, že jde o video, ve kterém se bude rozbalovat krabice i s příslušenstvím, ve které se bude telefon prodávat. Ve videu navíc budou rozbaleny všechny tři barevné varianty, tedy červená, černá a stříbrná. Jakmile se ze strany českého zastoupení společnosti objeví upřesňující informace o uvedení telefonu na našem trhu, tak vás budeme prostřednictvím naše webu či ještě rychleji skrze náš twitter neprodleně informovat.

Video

Technické parametry Sony Ericsson Xperia pro

Kompletní specifikace
Konstrukce120 × 57 × 13,5 mm, 142 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3,7" (480 × 854 px)
Fotoaparát8 Mpx (3 264 × 2 448), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 320 MB, paměťové karty: microSD
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 500 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostříjen 2011,

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
Milan
První polovina listopadu jo,tak to je síla.Nakonec ten termín co se říkal v červenci ,že to bude v listopadu ,což bylo šílené ,tak nakonec bude asi pravda.Pomalu přestávám věřit v termín 17.10. a možná půjdu do HTC desire Z ,nebo nástupce ,pokud by měl lepší výbavu a fotoaparát,protože tohle mě fakt nebaví.Opět se to všude prodává jenom my jsme ten východní odpad ,který nikoho nezajímá a budeme jako poslední.To je jako s 3g ,když jsme byly až za Slovenskem.Pořád nás považujou za Ukrajinu ,nebo býv. Jugoslávii a v Británii ani nevěděj kde ležíme.Tohle mě příjde jak ta naše skvělá politika.To už by člověk z rozčílení ani nevyšel.Někdo něco řekne a nikdy se to nedodrží a nebo podpis je jen cár papíru.
xsarahdi
KRÁSA...nepotrebujem telefón s qwertz klávesnicou ale toto je dizajnový skvost...a tá červená...no proste KRÁSA...:))

SE GOO
xsarahdi
ešte k tým čo čakajú...podľa mňa sa oplatí počkať...už keď ste čakali toľko mesiacov tak ten jeden vás nezabije ale odmenou vám bude jeden krásny kus HW ktorý vám bude okolie závidieť...:)
peterB
nic moc v kazdom smere...a ten dizajn a materiali...vsetky SE vypadaju ako hrackarske plastikove nic zaujimave PRE MNA

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze