Snapchat představil špiónské brýle, za které by se nemusel stydět ani James Bond

1
Snapchat představil špiónské brýle, za které by se nemusel stydět ani James Bond
  • Do interního 4GB úložiště lze uložit až 100 videí a 1 200 fotografií
  • Brýle budou dostupné v průběhu podzimu v přepočtu za 10 tisíc korun

Snapchat představil třetí generaci brýlí, které usnadní zachytit ty nejzajímavější momenty ze života uživatelů aplikace určené pro sdílení fotografií a videí. Model s názvem Spectacles 3 disponuje dvěma HD kamerami, které dokáží pořídit fotografie, ale i 3D videa. Uložené záznamy mohou být následně přeneseny do telefonu, kde si je lze prohlédnout v aplikaci Snapchat. Přenos probíhá skrze Bluetooth nebo Wi-Fi, brýle však bohužel nezvládají automatickou synchronizaci, takže je vždy na uživateli spustit přenos. Další možností je prohlédnout si pořízené záznamy v „3D Viewer“, což je název pro dodávanou kartonovou skládačku, která připomíná Google Cardboard a jemu podobné. V takovém případě si mohou uživatelé prohlédnout pořízené záznamy i s patřičným 3D vjemem.

Pořízené snímky nabídnou čtvercový poměr s rozlišením 1 642 ×1 642 pixelů, zatímco videa lze natáčet ve 1 216 × 1 216 pixelech. Samotný design brýlí je kombinací kulatých a hranatých prvků a brýle budou nabízeny ve dvou barevných variantách s označením „Carbon“ (černá varianta) a „Mineral“ (béžový odstín).

Spectacles 3 Snapchat

Uvnitř se nachází 4GB úložiště, do nějž lze podle slov výrobce uložit až 100 videí, nebo 1 200 fotografií, přičemž baterie na jedno nabití zvládne nahrát až 70 videí, případně vyfotit přes 200 fotografií. Nabití brýlí zabere 75 minut skrze dodávané pouzdro, které se připojí ke zdroji energie pomocí USB-C.

Pokud vás brýle zaujaly, můžete si je zakoupit na stránkách spectacles.com za 380 amerických dolarů (přibližně 10 tisíc korun i s daní) a doručením v průběhu podzimu.

Stáhnout Snapchat

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Anonym
Nedůvěřovala bych těm brýlím (zvláště když jsou od tak známé sociální sítě), ale každého věc, jestli si je pořídí, že ano.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze