Sledujte s námi MWC 2018: aktuální zpravodajství přímo z Barcelony

Sledujte s námi MWC 2018: aktuální zpravodajství přímo z Barcelony
  • Redakce mobilenet.cz se již tradičně zúčastní největší mobilní akce roku
  • Rok 2018 bude na premiéry nových smartphonů skromnější
  • Hlavním tématem bude Samsung Galaxy S9 nebo nové modely Sony
  • Velký prostor by měla dostat také virtuální realita a umělá inteligence

Přelom února a března se již mnoho let nese v duchu největší mobilní události roku – konference Mobile World Congress. Na této akci odhalují své aktuální novinky nejen přední světoví výrobci, ale také méně známé značky a nejrůznější start-upy.

Hlavní body letošní konference jsme pro vás shrnuli v našem článku. Nabitý program nám začíná již v sobotu, kdy své letošní novinky odhalí Alcatel. V dalších dnech budou následovat výrobci Huawei, Nokia, Samsung, Sony nebo ASUS. Letos se však chceme více věnovat také ostatním moderním technologiím – například chytrá domácnost, nové způsoby komunikace, umělá inteligence nebo virtuální realita. Těmto tématům se věnujeme v rámci našeho nového projektu fZone.cz.

Velkou pozornost budeme v letošním roce věnovat také našim sociálním sítím, skrze které vám budeme zprostředkovávat informace v reálném čase přímo z místa dění a nebudou chybět ani zákulisní detaily! Proto nás nezapomeňte sledovat na našich sítích:

Nejrůznější každodenní střípky a zajímavosti z veletrhu MWC 2018 můžete sledovat také na našem redakčním blogu na Twitter – @mobilenetczBlog. Určitě neváhejte ani vteřinu a sledujte nás!

Samozřejmě budeme rádi, když se nám svěříte s vašimi dojmy nejen zde v diskuzi, ale také na zmíněných sociálních sítí. Zaujalo vás na letošním MWC něco konkrétního, k čemu byste chtěli znát více detailů? Napište nám! Zajímá vás cokoliv kolem organizace, zázemí nebo chcete vidět, jak se novináři na MWC stravují? Napište nám! Komunikace je základ a my budeme velmi rádi, když se s námi o vaše názory, dojmy a pocity podělíte.

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Keď budete skúšať Compact od Sony tak prosím o názor na umiestnenie čítačky a či je dobre ergonomicky umiestnená. Pretože podľa obrázkov to vypadá že by som si musel dolámať prst pre "pohodlné" odomknutie.
Naecken
Uděláte si taky trochu času na alternativní a neznámé výrobce nebo vývojáře? Přesněji narážím na Sailfish OS a Jollu, zatím snad každý rok byl malý článek :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze