Vyhrajte Huawei Watch GT 5 v naší nové soutěži!

Vyhrajte Huawei Watch GT 5 v naší nové soutěži!
Fotografie: Huawei
  • V nové soutěži můžete získat nové chytré hodinky Watch GT 5 od Huawei
  • Zaujmou luxusním designem i pokročilými sportovními funkcemi
  • Stačí odpovědět na jednu soutěžní otázku, vyhlášení proběhne za dva týdny

Líbí se vám nové hodinky řady Watch GT 5 od Huawei? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu, o pánskou variantu nových Watch GT 5 s 46mm pouzdrem s hnědým koženým páskem si aktuálně můžete zasoutěžit!

O co hrajeme?

Pánská varianta Watch GT 5 nabízí 1,43palcový AMOLED displej s rozlišením 466 × 466 pixelů. Huawei i letos přidal velké množství nových ciferníků, další si můžete stáhnout z obchodu přímo v aplikaci Huawei Zdraví. Huawei Watch GT 5 potěší i prostředím systému HarmonyOS 5 – nově jsou ikony výraznější, font lépe čitelný a tučný, díky čemuž se údaje čtou o poznání příjemněji. Tělo hodinek je odolné dle certifikace IP69K a do 5 ATM, zcela bez obav si je tedy můžete vzít i do bazénu.

Huawei Watch GT 5
Watch GT 5 jsou k dispozici v dámské i pánské variantě, právě o pánskou variantu můžete dnes soutěžit

Velkým benefitem nové generace Watch GT 5 je výrazné navýšení přesnosti GPS modulu. Například měření vzdálenosti je lepší o 30 %, kvalita zachycení cesty je lepší o 40 %. V průběhu sportovních aktivit vám Huawei Watch GT 5 nově zobrazí i barevnou mapu, která vám usnadní navigaci, například při běhu na neznámém místě. Nové hodinky samozřejmě podporují sledování množství sportovních aktivit, ve výsledku jde o více než 100 sportovních režimů.

Jistě vás zaujme fakt, že Watch GT 5 nabízí vlastní klávesnici pro rychlé reakce ve vybraných aplikacích. To znamená, že se nově už nemusíte spoléhat jen na přednastavené odpovědi, ale můžete vytvořit vlastní zprávu přímo na displeji hodinek. Co se týká výdrže, pánská varianta nabídne výdrž až 14 dnů.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 8. 10. 2024 20:00 hod. do 22. 10. 2024 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde. Odpověď na soutěžní otázku hledejte na stránkách Huawei.

Soutěžní formulář


Formulář se vám nezobrazuje? Využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!