Skype pro Windows Phone 8: integrace na prvním místě (video)

7

Microsoft se po oficiálním odhalení Windows Phone 8 v pondělí odhodlal ukázat také novou verzi Skypu. Ta bude v rámci nové verze mobilního operačního systému fungovat podle očekávání velice podobně, jako v případě verze pro dospělé Windows 8.

"Skype pro Windows Phone 8 není jen o designu - vytvořili jsme zcela novou aplikaci od základu tak, aby byl důležitou součástí zážitku z Windows Phone", píše se na oficiálním Skype blogu. Nová verze populární komunikační aplikace bude na rozdíl od starší verze určené pro Windows Phone 7 mnohem více spjatá s celým operačním systémem. Bude například fungovat zobrazování příchozích zpráv či video hovorů kdekoliv v uživatelském prostředí, v jakékoliv aplikaci, jako je třeba internetový prohlížeč či mapy. Zobrazování bude spjato i se zamykací obrazovkou, což je rozhodně také pozitivní věc.

Tip: Podívejte se, jak bude vypadat nový Skype ve Windows 8 (video)

Na Skype blogu se dále píše: "Rozhodli jsme se přinést Skype na Windows Phone 8 s čistým, krásným a moderním ovládacím rozhraním. Když poprvé otevřete aplikaci, první věc kterou uvidíte, bude seznam vašich posledních hovorů a chatů. Odtud se můžete posouvat do vašeho seznamu kontaktů nebo do nově přidané obrazovky "Oblíbené", nebo si prostě jednoduše zobrazíte celý seznam kontaktů." Provázanost bude také s domácí obrazovkou, na které se bude nacházet příslušná, interaktivní Skype dlaždice.

Zkrátka a dobře. Skype ve Windows Phone 8 bude mnohem hezčí, jednoduší a provázanější s celým systémem. Níže přikládáme slibované oficiální video ze Skype blogu.

Oficiální video

Zdroje: pocket-lint.com

Diskuze ke článku
danteantik
jsem zvědavej, jak to při zapnutém FB chatu a Skypu a další notifikacích zamává s baterii...
Lak
Umí být tato verze Skype spuštěná online i na pozadí?
ren.vicher@gmail.com
No vidíte to jak Microsoft Skype udělá reklamu na svůj skype na Windows Phone 8X by HTC a ne na Lumii .. Prostě se Microsoft na Lumii vys***
věra
kdy bude skype pro windows phone 8 k dispozici?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze