Skládačku zkusí i Tecno. Podívejte se na jeho Phantom V Fold v novém videu

aktualizováno
Skládačku zkusí i Tecno. Podívejte se na jeho Phantom V Fold v novém videu
Fotografie: Tecno
  • Zařízení má mít trojici hlavních fotoaparátů
  • Představení by mohlo proběhnout 28. února

Aktualizováno 6. 2. 2023

Ohebný telefon Tecno Phantom V Fold, jak se má dle všeho nakonec jmenovat, by měl být představen na sklonku února a dnes se můžeme podívat na konkrétnější video. Telefon vidíme v bílé variantě ze všech stran, včetně vnitřního ohebného displeje.


Původní informace z 3. 2. 2023

Telefony se skládací konstrukcí a ohebným displejem jsou stále spíše okrajovou záležitostí a nebýt Samsungu a Motoroly, téměř bychom o nich na našem trhu nevěděli. Ano, produkuje je i Huawei, Xiaomi či Oppo, jenže až na Huawei je výrobci nabízí pouze na domácím čínském trhu. Situace by se však mohla zlepšit.

Tecno V Fold

Naznačuje to například příchod vůbec prvního telefonu s ohebným displejem od značky Tecno, o kterém informuje mysmartprice.com. Přináší sérii méně kvalitních snímků. I z nich je patrné, že půjde spíše o standardní skládací telefon, který se rozevře ve tvaru knížky. Uvnitř tak bude větší ohebný displej. Z vnější strany lze spatřit výrazněji vystupující fotomodul se třemi objektivy.

Ohledně výbavy prozatím nejsou žádné informace, ale mohlo by se to velmi brzy změnit. Chystaná novinka Tecno V Fold by se totiž měla představit už 28. února.