Skládací iPhone? Kdepak, ještě dříve má Apple ukázat velký ohebný tablet

Skládací iPhone? Kdepak, ještě dříve má Apple ukázat velký ohebný tablet
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • K představení by mohlo dojít během roku 2025
  • Očekává se hybridní zařízení s 20,3" displejem

Svět mobilní elektroniky netrpělivě čeká, jak si s ohebnými zařízeními poradí Apple. Jedná se o jednoho z mála výrobců, kteří tento rychle se rozvíjející segment zdánlivě ignorují. Záměrně uvádíme zdánlivě, neboť Apple určitě na vývoji takového přístroje intenzivně pracuje. Naznačují to nyní například informace 9to5mac.com o hybridním zařízení na pomezí iPadů a MacBooků. Spekuluje se o displeji s úhlopříčkou 20,3" v rozloženém stavu.

Zařízení údajně ponese i doposud nepoužívané označení. Dle současných informací by měl být Apple připraven jej představit na sklonku roku 2025, přičemž prodej by pak byl zahájen buď ještě koncem příštího roku, případně zkraje roku 2026.

Jistě vás zajímá, zda se do ohebného stavu dostane také iPhone. Ano, i s ním má americký výrobce počítat, zřejmě hned ve druhé vlně. Ta má přijít přibližně rok po výše uvedeném velkém zařízení. iPhonu s ohebným displejem bychom se tak mohli dočkat nejdříve koncem roku 2026. Ve hře jsou dokonce hned dva ohebné iPhony rozdílných velikostí. Jeden s 7,9" displejem, druhý větší s 8,3".

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze