Siri zachránila život muži uvězněnému pod autem

12

O hlasové asistentce Siri nezřídka kdy slýcháváme v nejpodivuhodnějších souvislostech. Po události, kdy pomohla odhalit a usvědčit pachatele zločinu (mladík se jí ptal, jak se zbavit těla), tu máme další hrdinský kousek – záchranu osoby uvězněné pod autem.

Příběh jako první přinesla pobočka televize Fox v Tennesee. V tamním městě Murfreesboro opravoval osmnáctiletý mladík svůj vůz. Ten se však sesunul, přimáčknul muže k zemi a uvěznil obě jeho ruce. Jeho zoufalému nářku a prosbám o pomoc dlouhou dobu nikdo neodpovídal.

Siri

TIP! Další neuvěřitelný příběh o Siri naleznete v tomto článku.

Až po chvíli si muž uvědomil, že slyší povědomé zvuky. Pak si uvědomil, že když se zadní částí těla přimáčkne k podlaze, aktivuje na svém iPhonu hlasovou asistentku Siri. Pak už nebylo složité ji požádat, aby vytočila 9-1-1. Takže i když si zásluhy za úspěšný zásah připíší místní hasiči a zdravotníci, nezpochybnitelný díl patří i virtuální hlasové asistentce Siri.

Zdroje: fox17.com

Diskuze ke článku
pepa
jak dojemne :-P
Strášce Galaxyje
No tvl, typická iOfce. Vleze pod špatně zajištěné auto, svou blbostí ho na sebe shodí, pak masíruje prdelí ajfonek a nakonec se slzami v očích děkuje do nebíčka Jobsovi za to, že ho svou velikostí zachránil. Jedno oko nezůstane suché, prodeje ajfonků raketově rostou.
.
Bude se o tom natáčet film či dokument?
oceňte někdy něco v diskuzích
Místo abyste ocenili to, jak si pomohl a jak mu vůbec pomohl pouhý telefon tak tu píšete tyhle opovrhující kecy? tak to se jděte víte co...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze