SAZKAmobil spouští speciální letní akci, v níž dostanete data zdarma

SAZKAmobil spouští speciální letní akci, v níž dostanete data zdarma
Fotografie: Pixabay
  • Uživatelům předplacenek přináší mobilní internet zdarma s dvojnásobným objemem dat za dobití a datový balíček 5 GB za zvýhodněnou cenu
  • Tarifní zákazníci budou mít na výběr výhodné datové balíčky nad rámec tarifu

Speciální letní promo probíhá po celé prázdniny, od 1. července do 31. srpna 2022. „Každý zákazník potřebuje v létě více dat. Abychom vyšli vstříc všem našim zákazníkům, připravili jsme pro ně speciální letní datovou nabídku. Tu jistě ocení během dovolené u vody, na chalupě, nebo kdekoliv na cestách,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Odměna za dobití mobilní internet zdarma

Předplacená SIM karta nabízí v rámci letní akce odměnu za dobití formou mobilního internetu zdarma s dvojnásobným objemem dat. Každý zákazník, který si v létě během akce dobije kredit v hodnotě alespoň 300 Kč, obdrží místo původních 1 GB nově 2 GB dat. Podmínkou je dobití SIM karty v online prostředí. Ať už na webových stránkách SAZKAmobilu, v internetové samoobsluze, anebo prostřednictvím mobilní aplikace.

5 GB dat za zvýhodněnou cenu

Zákazníci předplacenek si mohou během léta pořídit 5 GB datový balíček za zvýhodněnou cenu 290 Kč. Původní cena tohoto balíčku je 350 Kč, a je možné jej získat zakoupením v internetové samoobsluze, v mobilní aplikaci či na zákaznické lince.

Speciální datové balíčky pro tarifní zákazníky

V průběhu léta si zákazníci s paušálním tarifem mohou zakoupit zvýhodněné dokupové datové balíčky nad rámec svého tarifu. Původní 1 GB balíček bude navýšen na dvojnásobek. Zákazník tak získá 2 GB za původní cenu 100 Kč. V případě dokoupení 5 GB datového balíčku zaplatí stejně jako předplacenky zvýhodněnou cenu 290 Kč. Oba dokupové balíčky lze aktivovat v internetové samoobsluze, v mobilní aplikaci, nebo na zákaznické lince.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze