SAZKAmobil chce pomoci svým zákazníkům. Všichni mohou bezplatně volat a posílat SMS

2
SAZKAmobil chce pomoci svým zákazníkům. Všichni mohou bezplatně volat a posílat SMS
Fotografie: sazkamobil
  • Akce platí od pátečních 17:00 do konce března
  • Zákazníci mohou využít neomezené volání a SMS v síti

Virtuální operátor SAZKAmobil vychází v aktuální krizové situaci vstříc svým zákazníkům. Majitelé předplacené karty od SAZKAmobilu mohou od pátečních 17:00 až do konce března zdarma využít neomezené volání a SMS v síti.

Operátor SAZKAmobil se rozhodl usnadnit svým zákazníkům komunikaci v době, kdy je výrazně omezen osobní kontakt z důvodu šíření koronaviru. „Kredit u nás využívá mnoho zákazníků v důchodovém věku, pro které je aktuální situace nejvíce riziková. Věříme, že tímto krokem pomůžeme lidem jednoduše kontaktovat své blízké a rodinu bez nutnosti osobního dobíjení předplacené karty na terminále. Přes internet lze vyřešit i nákup a aktivaci nové SIM karty od SAZKAmobilu, pro kterou následně platí stejné zvýhodnění,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel virtuálního operátora SAZKAmobil.

Speciální balíček mohou zákazníci aktivovat zdarma prostřednictvím SMS ve tvaru N na číslo 8866, Internetové samoobsluhy, Zákaznické linky (*11) nebo v mobilní aplikaci SAZKAmobil. Další informace jsou k dispozici na stránce www.sazkamobil.cz.

Stáhnout SAZKAmobil

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Díky!
Právě jsem aktivoval, díky za info!!!
Mejla
Není to celá pravda. Využít zdarma neomezené volání a SMS v síti můžete pouze tehdy, když nemáte zaplacený "balíček" na levnější volání. Což má asi každý, protože za normální tarif sazka mobilu by volala asi tak jenom lama.
Dnes jsem to "volání a sms zdarma" zkoušel aktivovat. Napsalo mi to a následně i operátorka na tlf. potvrdila, že nelze kombinovat. Takže pouze gesto!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze