Některé trhy se dočkají bohatého balení k Samsung Galaxy Note9

24× aktualizováno
Některé trhy se dočkají bohatého balení k Samsung Galaxy Note9
  • K představení dojde 9. srpna
  • Úložný prostor naroste až na 512 GB
  • Čtečka otisků prstů bude zřejmě nadále na zadní straně
  • Cena by se měla udržet pod hranicí 26 tisíc korun
  • Chystá se bohaté příslušenství včetně odolného krytu

Aktualizováno 7. 8. 2018

Doslova pár dní před světovou premiérou se na internetu objevily fotografie zachycující prodejní balení Notu9 zvané Value Pack. Ten by měl uživatelům nabídnout kromě běžného příslušenství navíc nabíječku do auta a dále kvalitní AKG Y50 BT, která obvykle stojí 4 tisíce korun. Alternativou pro ty, kteří nebudou chtít sluchátka, bude měna do populární hry Fortnite.

Sams

Aktualizováno 3. 8. 2018

Do představení Samsungu Galaxy Note 9 zbývá necelý týden a výrobci se nepodařilo uhlídat oficiální video k novému produktu. Únik přišel skrze novozélandský Samsung a ačkoliv došlo samozřejmě záhy ke smazání videa z YouTube, video již internetem koluje a my se na něj můžeme společně podívat.

Aktualizováno 1. 8. 2018

Pár dní před představením na světlo světa unikly možné ceny chystaného Samsungu Galaxy Note 9. Základ má představovat varianta se 128GB úložištěm a 6GB RAM, která má stát 980 dolarů, což je v přepočtu necelých 26 tisíc korun s daní. To je vcelku očekávaná cena, avšak existovat má ještě lepší verze s 512GB úložištěm a 8GB operační pamětí za 1 200 dolarů, tedy více než 31 tisíc.

Aktualizováno 30. 7. 2018

Skrze Twitter SamsungMobile.News|Max došlo k úniku další zajímavé informace. Samsung v nadcházejícím Notu 9 opět vylepší fotoaparát, konkrétně možnost zaznamenávat zpomalené záběry. Zatímco v modelech řady Galaxy S9 bylo možné nahrát 0,2 vteřiny záznamu s 960 FPS, u Galaxy Note 9 půjde o délku dvojnásobnou, tedy 0,4 vteřiny.

Aktualizováno 27. 7. 2018

Po řadě úniků kolem Galaxy Note 9 se dostaly předčasně na veřejnost informace o příslušenství. Prvním z nich je nový Bluetooth stylus S Pen, který Samsung nabídne hned v šesti barevných provedeních: černá, modrá, hnědá, šedá, fialová a žlutá.

Uniklé příslušenství pro Samsung Galaxy Note 9

Dále si můžeme prohlédnout hned několik pouzder a pro ty, kteří by chtěli svůj Note 9 dokonale ochránit, připravuje Samsung dokonce speciální robustní ochranný silikonový kryt s vestavěným stojánkem, který splňuje americký vojenský standard MIL-SDT810G.

Ceny příslušenství nejsou zatím známy, ale na trh by se mělo dostat společně s Notem 9 už 24. srpna.

Aktualizováno 26. 7. 2018

Samsung letos dle současných informací urychlí nejen představení Galaxy Notu 9, které proběhne 9. srpna, ale současně se novinka také brzy dostane do prodeje. Nemá se jednat až o konec měsíce, ale zřejmě možná jen o týden po premiéře. Jaký je důvod? Jen velmi průměrné prodeje řady Galaxy S9, kvůli které hodlá výrobce portfólio rychle oživit. V letošním roce se totiž má prodat „jen“ 30 miliónů modelů řady Galaxy S9, což je nejhorší výsledek vlajkových modelů od roku 2012. Je otázkou, na kolik se to Samsungu podaří Notem 9 zvrátit, neboť na první pohled se nebude příliš lišit od současného Galaxy Notu8.

Aktualizováno 23. 7. 2018

Dnešní aktualizace bude mírně obsáhlejší. V prvé řadě se dotkneme baterie. Dle brazilského certifikačního úřadu bude Samsung Galaxy Note 9 disponovat akumulátorem o kapacitě 4 000 mAh, což je citelný mezigenerační nárůst, což by se mohlo pozitivně projevit na výdrži.

Samsung Galaxy Note 9

Dále došlo k úniku bezdrátové nabíječky, kterou Samsung představí jako formu nového příslušenství. Nese název Wireless Charger Duo a v praxi to znamená, že kromě mobilního telefonu bude umět pohodlně nabít i chystané chytré hodinky Galaxy Watch.

Nová bezdrátová nabíječka

Pakliže se novinky od Samsungu již skutečně nemůžete dočkat, máme pro vás video pro ukrácení dlouhé chvíle. Na něm se v průběhu jedné minuty můžete podívat na rozbalení prodejního balení.

Nakonec zde máme další informace o stylusu S Pen. Ten by měl být totožný pro Galaxy Note 9 i chystaný tablet Galaxy Tab S4. V jeho případě unikly informace o firmwaru. Pomocí stylusu bude možné ovládat hudební či video přehrávač. Pravděpodobně vždy jedním tlačítkem, které spustí či pozastaví přehrávání. Tlačítko bude moci sloužit i jako vzdálená spoušť fotoaparátu a mělo by být rovněž možné mu nastavit i funkci rychlého spuštění vámi zvolené aplikace.

Aktualizováno 17. 7. 2018

Díky známému „únikáři“ tu máme další pohled na Galaxy Note 9, dle všeho se díváme na oficiální render. Opět se ukazuje v kombinaci se žlutým stylusem, na který mimochodem láká i pozvánka. Jak se vám nová barva stylusu v kombinaci s tmavě modrým tělem Galaxy Notu 9 líbí?

Galaxy Note 9

Aktualizováno 13. 7. 2018

Příchod Samsungu Galaxy Note 9 je na spadnutí a nijak nepřekvapuje únik plakátu, který bude již za pár týdnů zákazníky vybízet ke koupi. Je na něm však něco netradičního. Modrá varianta bude zřejmě spjata se žlutým stylusem S Pen. Ten bude celý žlutý, vyjma samotné špičky, která by případně kazila dojem v momentě, kdy bude stylus zastrčený v těle telefonu. Nic není potvrzené, ale je možné, že Samsung nabídne i takto netradiční barevnou kombinaci.

Modrý Samsung Galaxy Note 9 bude možná vybaven žlutým stylusem

Aktualizováno 12. 7. 2018

Polské webové stránky prozradily cenu Galaxy Notu 9. Tamní zastoupení hovoří o 4 299 PLN (polských zlotých), což je v přepočtu necelých 26 tisíc korun, cena byla následně potvrzena i místními prodejci. Týká se verze s 6GB pamětí RAM a 128GB úložištěm, což bude základní varianta. Očekává se, že cena bude podobná napříč všemi evropskými zeměmi, takže by smartphone neměl vyjít dráž než původní generace v momentě zahájení prodejů.

Aktualizováno 11. 7. 2018

Samsung Galaxy Note 9 již před námi takřka nemá co tajit. Přesto dochází k celkem pravidelným únikům. Dnes se opětovně můžeme podívat na čelní stranu chystaného smartphonu. Na první pohled je k nerozeznání od současného Galaxy Notu8. Pokud jej budeme zkoumat pečlivěji, lze si povšimnout menšího rámečku pod displejem.

Samsung Galaxy Note 9

Aktualizováno 4. 7. 2018

O Samsungu Galaxy Note 9 toho víme již hodně. Geekbenchem aktuálně prošly dvě verze chystaného smartphonu. Zdá se, že lišit se budou operační pamětí. Její hodnota bude 6 GB a vyšší 8 GB.

Samsung Galaxy Note 9

Aktualizováno 3. 7. 2018

Dnes pro vás máme další snímky, které jsou opět založeny na předchozích únicích. Tentokrát se můžeme podívat na Note 9 v pouzdru z přední i zadní strany. Na oficiální představení se můžete těšit již 9. srpna.

Samsung Galaxy Note 9

Aktualizováno 2. 7. 2018

Zatímco termín představení Samsungu Galaxy Note 9 již známe, spousta novinek na nás ještě jistě čeká. Aktuálně se dozvídáme další podrobnosti o stylusu S-Pen. Nově by měl být vybaven technologií Bluetooth, díky čemuž budete moci skrze něj například na dálku ovládat hudební přehrávač či fotoaparát. Spekuluje se též o tom, že byste jím mohli vzdáleně telefon také odemknout. S informace přišel uživatel Ice Universe, který má poměrně vysokou úspěšnost ohledně spekulací.

Aktualizováno 29. 6. 2018

Známý informátor Eldar Murtazin měl možnost si v USA pohrát s předprodukčním vzorkem chystaného Samsungu Galaxy Note 9 a se světem se podělil o některé klíčové informace. Například potvrzuje umístění čtečky v prostoru pod horizontálně orientovaným duálním fotoaparátem. Samotný vzhled se skutečně nemá letos příliš lišit. Vylepšen má být fotoaparát a možná také displej s funkcí Always-on. V jejím případě však hrozí, že se funkci nepodaří doladit včas a bude odložena až do Galaxy S10. Lákavě vypadá úložný prostor. Základní verze má disponovat 128GB prostorem a 6GB RAM. Prostřední varianta již nabídne 256 GB prostoru pro data a 8GB RAM, zatímco nejvyšší verze nabídne velkorysých 512 GB pro vaše data. Představení proběhne 9. srpna, což již potvrdil samotný výrobce.

Aktualizováno 26. 6. 2018

Samsung Galaxy Note 9 již pomalu klepe na dveře. Aktuálně prošel nezbytnou certifikací amerického úřadu FCC, a to přibližně o měsíc dříve než v loňském roce Galaxy Note8. Co to znamená? Jde o další možné potvrzení dřívějšího představení. Jak již nějaký čas víme, premiéra by měla proběhnout 9. srpna, přičemž samotný prodej by Samsung rád zahájil ještě v témže měsíci.

Aktualizováno 13. 6. 2018

Dle nejnovějšího úniku Samsung pracuje na pěti barevných variantách chystaného Galaxy Note 9. Kromě obligátní černé dojde na hnědou, šedou, modrou a levandulovou.

Samsung Galaxy Note 9 a jeho pravděpodobné barevné varianty

Aktualizováno 11. 6. 2018

Zatímco minulý týden jsme se mohli podívat na telefon jako na celek, dnes jsme svědky úniku údajného pouzdra. Na něm vidíme opět výřez pro nově umístěnou čtečku otisků prstů. Mnohem zajímavěji však vypadá nové tlačítko ve spodní části pravého boku. Prozatím není jisté, oč půjde, avšak nabízí se, že by to mohla být hardwarová spoušť fotoaparátu.

Aktualizováno 7. 6. 2018

Můžeme se podívat na velmi pravděpodobnou podobu chystaného Samsungu Galaxy Note 9. Na videu níže jsou záběry na rendery telefonu ze všech stran. Zatímco čelní strana je v podstatě shodná se současným modelem, zadní strana se již mírně liší, především prostor fotoaparátu a čtečky otisků prstů. Ta bude zřejmě nadále na zadní straně. Rozměry mají být 161,9 × 76,3 × 8,8 milimetrů, což znamená, že budoucí generace bude o něco menší, ale naopak nepatrně širší. Tloušťka se zmenší jen skutečně kosmeticky.

Aktualizováno 2. 6. 2018

Na základně informací serveru Bloomberg.com by se měl vyhlížený Galaxy Note 9 představit už 9. srpna. Note 9 by dle všeho měl mít podobný design jako Note8, ale měl by nabídnout lepší fotoaparát a procesor. Zatím je informací poskrovnu, takže nám nezbývá nic jiného, než čekat.

Aktualizováno 28. 5. 2018

Nejnovější únik naznačuje, že se Galaxy Note 9 nebude lišit od současného Galaxy Note8. Na videu totiž uniklo čelní sklíčko chránící displej a jeho podoba se od současného modelu nijak výrazně neliší. Znamenalo by to, že Samsung zachová mírné zakřivení displeje a současně nepodlehne módnímu trendu s „vykousnutou“ částí displeje.

Aktualizováno 4. 5. 2018

Příchod Samsungu Galaxy Note 9 bude na programu nejdříve během srpna letošního roku. Stále ještě vzdálená premiéra je důvodem, proč zatím příliš spekulací neprosakuje. Lepší to nebude ani dnes, kdy unikly dva dokumenty z certifikačního úřadu v Číně. Ty odhalují modely SM-N9600 a SM-N9608, za kterými se budou zřejmě skrývat dvě lehce odlišné verze budoucího Samsungu Galaxy Note 9. Nic nového ohledně výbavy jsme se však nedozvěděli a hřát nás může jen to, že se na telefonu nadále pracuje.

Samsung Galaxy Note 9

Aktualizováno 11. 4. 2018

Nově se spekuluje o tom, že další generace nabídne nepatrně větší displej. Mohl by vyrůst z 6,2 palce na 6,4 palce. Rozdíl bude ve výsledku zanedbatelný, avšak zvýší se propast mezi Notem 9 a Galaxy S9+, který má displej s úhlopříčkou 6,1 palce. Samsung zřejmě také přikročí k nasazení větší baterie. Kapacita by se mohla vyšplhat na 3 850 mAh, v krajním případě možná až na hodnotu 4 000 mAh.

Aktualizováno 29. 3. 2018

Pokud jste čekali na nějaké vcelku oficiálně se tvářící potvrzení příchodu Samsungu Galaxy Note 9, dnes vám jej přinášíme. Zatímco co doposud šlo o úniky a spekulace, například skrze benchmarky, nyní se označení SM-N960U, pod kterým se skrývá Galaxy Note 9, objevilo na několika mutacích oficiálních stránek Samsungu. Konkrétně šlo o pasáže, kde byla nabízena výměna hrotů pro stylus S-Pen. To bylo však jasné předem, že ani další generace neztratí svůj klíčový trumf.

Samsung Galaxy Note 9

Aktualizováno 23. 3. 2018

Ohledně Samsungu Galaxy Note 9 a jeho čtečky otisků prstů se patrně v následujících týdnech a měsících budou dít neustálé změny. Tentokrát se hovoří, že divize Samsung Display připravila čtyři různá řešení, jak dostat čtečku otisků prstů přímo pod displej. Spekulace naznačují, že by se některá z nich mohla společnosti Samsung Electronics zamlouvat, takže by Note 9 mohl konečně nabídnout tolik potřebné řešení čtečky pod displejem.

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note8

Další nové informace zmiňují zahájení prací na samotném prostředí Notu 9. Start nastává o dva týdny dříve než v případě Notu8, avšak nic to nemusí znamenat. Objeví se totiž informace, že letos by jihokorejský výrobce svůj přístroj vybavený S Penem mohl představit o něco dříve.

Aktualizováno 12. 3. 2019

Kolem čtečky otisků prstů se často spekuluje už více než rok. Od doby, kdy ji Samsung prvně přesunul na zadní stranu, neboť jej k tomu donutily okolnosti velkého displeje. Budoucnost je ve čtečce ukryté za displejem, což ostatně již zrealizovalo čínské Vivo. Samsung však toto řešení nadále ladí a zdá se, že ani letošní rok nebude v jeho ohledu průlomový. Dle agentury KGI bude mít Galaxy Note 9 čtečku otisků prstů nadále na zadní straně. Jihokorejský výrobce testuje ultrazvukové řešení čtečky za displejem od Qualcommu a také optickou variantu společností Samsung LSI a Synaptics. Ani jedna však zatím údajně neplní technologické nároky Samsungu do finálního produktu.

Vivo - čtečka pod displejem
Čtečku v displeji zatím finálně ukázalo čínské Vivo

Původní informace z 1. 3. 2018

Před několika dny se oficiálně představily Samsungy Galaxy S9 a Galaxy S9+. Nastává tedy doba čekání na následující klíčový smartphone, kterým s největší pravděpodobností bude Samsung Galaxy Note 9. Do jeho premiéry zbývá bezmála půl roku a přesto se už objevil model s označením N960U. Současný Galaxy Note8 má označení N950U a přímo se nabízí, že pod kódem N960U se bude ukrývat nástupce.

Samsung Galaxy Note 9
Výsledek testu HTML5 – pravděpodobně Samsungu Galaxy Note 9

Databáze testu HTML5 nám odhalila, že displej bude mít nadále poměr stran 18,5:9, což není překvapivé. Očekáváme, že rámečky se opět o něco zmenší. Test prozradil přítomnost Androidu 8.0 Oreo a nadstavby Experience 8. To je však aktuálně logické, prvotní testy nemohou probíhat na ničem jiném. Při představení je však možné, že Samsung nasadí již další generaci prozatím označovanou jako Android P.

Diskuze ke článku
Václav
Tak ať ho proboha nevydávaj po roce. Je to k ničemu. Dopadne to jako s S9. Nic nového až na pár drobností. Vydat ho dýl i s čtečkou pod displejem by se jim určitě vyplatilo.
Mara Studna
Mara Studna
Nechápu,proč se tady navzájem urážet a nadávat,to si myslím,že je už jaksi mimo,každý přece může řící svůj názor.Můj je takový,že odladit čtečku pod display,aby reagovala i přes ochrannou folii může být třeba problém,i jiné nedostatky,které My Nemžeme vidět a ani nevíme,musí to být stoprocentně odladěné.Ti inženýři asi vědí,jak to má pracovat,tak je nechme,at to řeší.Tady jsou všichni hrozně moudrý jak Rádio Jerevan,ale chtěl bych Vidět,jak by se s tím Všichni mudrci,co to tady odborně kritizují vypořádali!Takže nechme urážek,vzájemných výpadů a počkejme si na Výsledek,proč se kvůli tomu urážet a nadávat
Petr
Po Note 2, 3 a 4 mám Note 8 a Note je a vždy bude něco víc než obyčejnej telefon. Kdo jej nezkusil nebo neumí využít s-pen bude tvrdit něco jiného. Tyto názory jsou pro mne nic neříkající. Note je prostě bomba stroj a že má čtečku na zádech? Proč ne? Stejně z 90% používám čtečku duhovky která funguje i v absolutní tmě a super rychle.
Majkl Najt
Majkl Najt
Ta čtečka je opravdu hnusná.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze