Samsung Gear Fit 2 na dalších fotografiích (3× aktualizováno)

Po zprávách a spekulacích, že Samsung chystá nový fitness náramek a bezdrátová sluchátka, se nakonec sám výrobce nechtěně prozradil a ukázal obě novinky na webu S Health a se snímky barevných provedení Gear Fit 2 se pochlubil na twitterovém profilu Evan Blass.

Aktualizováno 23. 5. 2016

Nová generace chytrého náramku Samsung Gear Fit 2 se představí až v průběhu příštího měsíce, avšak již nyní známe jeho výbavu i pravděpodobnou podobu. Na nejnovějších snímcích můžeme vidět tenčí design a také detail zakřiveného AMOLED displeje.

Samsung Gear Fit 2

Aktualizováno 11. 5. 2016

Nový chytrý náramek Samsung Gear Fit 2 má nabídnout nejen čip GPS, ale také nový bio-procesor, který bude mít na starost měření srdeční frekvence, tělesného tuku či svalové hmoty. Spekuluje se rovněž o brzkém datu představení. Oficiální premiéry bychom se mohli dočkat již v průběhu června.

Aktualizováno 6. 5. 2016

Neuplynul ještě ani den a už se připravované hodinky Samsung Gear Fit 2 ukazují v dalších barevných provedeních. Oficiální snímek odhalil Evan Blass na svém twitterovém účtu. K dispozici by tam mimo klasické černé měla být i elegantní fialová a hravější modrozelená.

Samsung gear Fit 2

Původní zpráva z 5. 5. 2016

Po spekulacích, které hovoří o tom, že Samsung chystá nový fitness náramek a bezdrátová sluchátka, se nakonec sám výrobce nechtěně prozradil a ukázal obě novinky. Spekulace se tak potvrzují a i když zatím nejsou k dispozici bližší specifikace, víme, že nový náramek Gear Fit 2 má mít AMOLED displej o velikosti 1,84 palce a bude obsahovat i GPS.

Samsung gear Fit 2
Samsung Gear Fit 2

Sportovní sluchátka Gear IconX by se pak měly dát ovládat pomocí dotykové plošky a nabídnout 4 GB prostoru spolu s fitness funkcemi a spojením přes Bluetooth. Díky vlastní paměti by se měly dát použít i samostatně.

Samsung Gear IconX
Samsung Gear IconX

První generaci Gear Fit jsme si měli možnost otestovat před dvěma lety po představení v únoru 2014 a zhodnotili jsme je jako velmi povedeného fitness pomocníka se zahnutým displejem, který se skvěle nosí a nabídne i přehled o notifikacích. Doufejme tak, že i druhá generace bude povedená, podle snímků tomu vše nasvědčuje.

Zdroje: theverge.com, phandroid.com, pulsenews.co.kr, gsmarena.com, twitter.com