Samsung představil nové bezdrátové nabíječky. Známe jejich české ceny

Samsung představil nové bezdrátové nabíječky. Známe jejich české ceny
  • Nejzajímavější je dvojitá bezdrátová nabíječka s cenou lehce nad 2 tisíci korunami
  • Výrobce ukázal i novou základní bezdrátovou nabíječkou a propojovací DeX kabel

Samsung měl včera skutečně velký den. Představil dlouze vyhlížený Galaxy Note9, který jsme vám podrobně představili a rovnou jej začínáme testovat. Kromě chytrého telefonu si premiéru odbyly chytré hodinky Galaxy Watch a také reproduktor Galaxy Home. To ale stále nebylo vše. Došlo i na příslušenství, především novou bezdrátovou nabíječku Samsung Wireless Charger Duo. Její výhodou je možnost nabíjet dvě zařízení současně. Jihokorejský výrobce navíc neopakuje chybu Applu a novou nabíječku okamžitě dodá na trh. Ještě v tomto měsíci by se měla na českém trhu prodávat za 2 199 Kč.

Samsung Duo Wireless Charger
Samsung Duo Wireless Charger

Pokud nepotřebujete bezdrátově nabíjet dvě zařízení současně, možná vám bude stačit klasická bezdrátová nabíječka Wireless Charger Pad. I ta bude v podstatě okamžitě dostupná na českém trhu za 1 299 Kč.

Samsung Charger Pad
Samsung Charger Pad

Na závěr zde máme ještě zbrusu nový kabel, pomocí kterého propojíte Galaxy Note9 s monitorem a získáte prostředí DeX. Nově již nebude zapotřebí speciální kolébky, postačí jen kabel, který má na jednom konci USB-C a na druhém HDMI konektor. Samsung si tento šikovný kabel na českém trhu cení na 899 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze