Samsung na MWC ukáže skládací telefon, ne ale všem

O skládacím zařízení z dílny Samsungu se spekuluje již několik posledních let, jak se ovšem zdá, premiéra by neměla dlouho trvat. Již v roce 2018 by si měl odbýt premiéru první skládací tabletofon s logem jihokorejské společnosti. Na nadcházejícím veletrhu MWC 2017 by se pak měl prototyp prezentovat vybraným partnerům.

Velké displeje jsou v oblibě, výrobci však řeší neutuchající problém s velikostí samotného zařízení. Aktuálně je trendem zvětšování úhlopříček při zachování rozumných rozměrů stylem zmenšování rámečků okolo displeje, ale ani toho nelze využívat donekonečna. Řešením by mohla být skládací zařízení, která budou disponovat rozměrnými displeji, avšak v těle dnešních běžných smartphonů, jen s o trochu tlustším profilem. Jeden takový připravuje i Samsung.

TIP: Samsung projekt Valley: telefon se skládacím displejem už v lednu

Samsung Project Valley

O skládacím tabletofonu s označením Valley – Galaxy X – se spekuluje již delší dobu. Nyní se prozrazuje, že by Samsung mohl prototyp tohoto zařízení prezentovat na nadcházejícím veletrhu MWC 2017. Prototyp však nebude pro oči všech, místo veřejné prezentace ukáže Samsung novinku jen vybraným partnerům. Reálně by se měl produkt dostat do prodeje již příští rok.

Zdroje: pocketnow.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Absolut Nowak
Tak určitě, až to ti vybraní partneři uvidí, tak jim asi explodují hlavy, haha.
Dave
"Valentýnský dárek pro vaši drahou polovičku" Co to jako je nějaká reklama na nový Áčka od Samsungu ? Pochopil bych kdyby to byl článek třeba o telefonech v růžový barvě který se hodí pro holky ale takováhle reklama to je sprostý. Omlouvám se že to píši sem ale diskuze je v článku vypnuta. Jinak bych radši koupil růžovou Xperii XA než předraženou A3.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze