Blížící se Samsung Galaxy Tab S3 se odhaluje (aktualizováno)

Samsung začíná rozesílat pozvánky na svoji tiskovou konferenci, která se bude konat v rámci MWC 2017 26. února. Jak už víme, modely Galaxy S8 a S8 edge uvidíme až později, těšit se však můžeme na nový tablet, Galaxy Tab S3.

Aktualizováno 14. 2. 2017

Po dvou týdnech od chvíle, kdy jihokorejský výrobce započal rozesílat pozvánky, se nám chystaný 9,7palcový tablet Galaxy Tab S3 odhaluje mnohem více. Unikly obrázky čelní a zadní strany, které například odhalují přítomnost dotykového pera S Pen. Informaci o již známém procesoru Snapdragon 820 doplňuje 4GB operační paměť a až 128 GB pro vaše data. Zmínka padla rovněž o hlavním 12megaixelovém fotoaparátu a čelní 5megapixelové kamerce.

Samsung Galaxy Tab S3

Původní informace z 1. 2. 2017

Nových TOP modelů se v rámci MWC 2017 od Samsungu nedočkáme, přesto však tisková konference rozhodně nudná nebude. Dle rozeslaných pozvánek je totiž jisté, že Samsung představí nový tablet Galaxy Tab S3.

Samsung MWC 2017

Nabízí se 9,7palcový Super AMOLED displej s rozlišením QXGA a o výkon by se měl postarat procesor Snapdragon 820. Potěší kovové zpracování, tenká konstrukce, čtečka otisků prstů, nasazení moderního USB-C konektoru a 12Mpx fotoaparát.

Konference se bude konat 26. února v Palau de Congressos de Catalunya v Barceloně od 19:00 hod., těšit se můžete jak na živý přenos skrze stránky výrobce, tak také na naše dojmy přímo z místa.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze