Na MWC 2017 připravuje Samsung smartphony s flexibilními displeji

1

Dle agentury Bloomberg odhalí Samsung na MWC v Barceloně příští rok dvě zařízení s flexibilními displeji. Dva chystané smartphony ale prý nebudou součástí vlajkové řady Samsungu, ale pravděpodobně vytvoří zcela novou modelovou větev.

Příští konference MWC v Barceloně se ponese v duchu flexibilních displejů. To naznačuje agentura Bloomberg, podle které se má Samsung pochlubit s dvěma smartphony s flexibilními OLED panely a až 4K rozlišením.

TIP: Samsung Galaxy S7 Active oficiálně: odolnější a s větší baterií

Samsung Project Valley
Koncept Projectu Valley

První z nich by měl mít 5palcový displej, který bude rozložitelný až do 8palcového tabletu pomocí dvou stran složitelných proti sobě. Druhý z nich se bude dát taktéž ohnout, ale tentokráte na polovinu, podobně jako jsme o tom slyšeli u „Project Valley“.

Samsung by ale neměl být jediný, kdo představí ohebné panely. K Samsungu se již dříve připojilo i LG, které momentálně uvažuje nad komerčním využitím pro své plastické OLED displeje. Na finální podobu smartphonů od Samsungu si budeme ale muset počkat až na MWC 2017, které proběhne od 27. února do 2. března příštího roku.

Zdroje: phonearena.com, bloomberg.com

Diskuze ke článku
P1
Jo jestli si koupim novej mobil tak to bude něco takovýho :). Pravděpodobně verze mobil-tablet .. s tim že bude mít jeden rozkládací displej plus jeden dotykovej e-ink navíc

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze