Samsung projekt Valley: telefon se skládacím displejem už v lednu

2

V době, kdy se telefony liší maximálně tloušťkou, použitými materiály a barevnými materiály zní až neuvěřitelně, že projekt Valley od Samsungu, což je skládací smartphone se dvěma displeji, opravdu nakonec možná spatří světlo světa. Konkrétně se hovoří o lednu příštího roku, a tak nezbývá, než se začít těšit.

O projektu Valley jsme slyšeli už v květnu letošního roku, kdy se zahraničními médii začala šířit zpráva, která informovala o vývoji telefonu s displejem, jenž lze přeložit na půl. Vcelku jednoduše tak můžete z téměř klasického smartphonu vyrobit tablet a zase naopak. Tehdy však prý šlo o ranou fázi vývoje, která se kdykoli mohla pozastavit, a to z různých důvodu, nyní se však ukazuje, že Samsung vývoj rozhodně nepozastavil. Naopak. Jak si Samsung představoval takový koncept naznačuje následující video, jisté je, že originální kousek by neměl být od představy daleko.

Valley

O to zajímavější je informace je, že skládací smartphone by měl být dostupný od ledna příštího roku, kdy má Samsung oficiálně svoji vizi představit. Jisté je, že pokud by se opravdu podařilo Samsungu vyrobit schopný a použitelný kus s takovýmito vlastnostmi, způsobilo by to malou revoluci v oblasti chytrých telefonů. Co na projekt Valley říkáte vy? Chcete, aby se podobné zařízení dostalo do komerčního prodeje?

Zdroje: pocket-lint.com, gforgames.com

Diskuze ke článku
Var-G
Ano, myslím si, že toto může být velmi zajímavý nápad a osobně se velmi těším. Na co se ale netěším, je cena :D Ale tak to je asi jasné, že když to bude něco, co nikdo jiný nemá, tak to bude drahé, např S6 Edge, ale ta cena je v pohodě, když to prostě nikdo jiný nemá a je to exkluzivita.
Johny
super napad samsung zacina udavat trendy i apple od nej krade " s pen napriklad "

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze