Samsung Galaxy TabPRO S2 s Windows možná již na MWC

Na začátku loňského roku představil Samsung zajímavý tablet Galaxy TabPRO S, který nabízel operační systém Windows 10, klávesnici jako příslušenství a opravdu velmi dobrou funkční výbavu. Na řadu s Windows, jak se zdá, Samsung nezanevřel. Na letošním veletrhu MWC se totiž Galaxy TabPRO S dočká nástupce.

V loňském roce jsme vás informovali o povedeném tabletu Galaxy TabPRO S, který netypicky nabízel Windows 10 jako primární operační systém. Tablet se pyšnil kupříkladu tenkou konstrukcí (6,3 mm), 4GB pamětí RAM, LTE a také zajímavým dokoupitelným příslušenstvím v podobě externí klávesnice. Jak se zdá, Samsung na řadu TabPRO S nezanevřel, internet se totiž začíná plnit informacemi o připravovaném nástupci, tabletu Galaxy TabPRO S2.

TIP: Tablet s Windows se Samsungu povedl: Galaxy TabPro S naživo

Samsung Galaxy TabPRO S

I tento model bude využívat Windows jako primární operační sytém. Sílu by mu měl dodávat procesor Intel Core i5-7200U 7. generace (Kaby Lake) taktovaný na 3,1 GHz a 4 GB LPDDR3 operační paměti. Interní úložiště nabídne zřejmě 128 GB prostoru. Primární fotoaparát má disponovat 13Mpx rozlišením, přední kamera 5 Mpx. Displej by měl nabídnout 12palcovou úhlopříčku a QHD rozlišení, chybět nebude podpora pera S Pen.

Připravovaný Samsung Galaxy TabPRO S2

Baterie s kapacitou 5070 mAh (39Wh) by měla opět vydržet déle než 10 hodin, potěší také rychlonabíjení, dva porty USB-C a slot pro microSD a SIM kartu.

Zdroje: apps.fcc.gov, theleaker.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze