Samsung Galaxy S2: první informace

1

Novinka Galaxy S2 to bude mít těžké, současný model Galaxy S se totiž těší mimořádné oblibě. Novinka by měla nabídnout 4,3" dotykový displej, podporu bezkontaktních plateb NFC a dvoujádrový procesor. Doufejme také, že fotoaparát bude doplněný o přisvětlovací diodu.

Novinka je zatím úpěnlivě střežena, nejsou známy ani konkrétní specifikace, ani konečná podoba novinky. K dispozici máme pouze jeden uniklý snímek a i ten musíme brát s rezervou. K odhalení novinky dojde zřejmě příští měsíc na veletrhu MWC v Barceloně. Novinka by měla nabídnout kapacitní displej SUPER AMOLED o úhlopříčce 4,3", podporu plateb NFC, výkonný dvoujádrový procesor. Spekuluje se také o přítomnosti 8 MPx fotoaparátu s autofocusem a opravdu doufáme, že spolu s přisvětlovací diodou. V útrobách novinky by měl běžet operační systém Android 2.3 Gingerbread.

Samsung I9000 Galaxy S
TIP! Přečtěte si recenzi předchůdce Samsungu I9000 Galaxy S

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Honza
Samsung od vydání Wawu a Galaxy Ska celkem zabral, to se mi líbí Galaxy je parádní telefon. Sám se ho měl několikrát v ruce, doufám že ho budu vlastnit. Snad bude mít Galaxy 2 stejnej úspěch jako jeho starší brácha :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze