Samsung představí 13. února na MWC nástupce Galaxy S

5

Samsung vypustil do světa oficiální zprávu, že na chystané výstavě MWC v Barceloně představí nástupce úspěšného modelu Galaxy S. Novinka s operačním systémem Android, Super AMOLED displejem a možností natáčet fullHD video vypadá i designově velmi lákavě.

Korejský server Nocutnews se podělil několika pikantními specifikacemi Samsung Galaxy S2, jak se model prozatím jmenuje. Kódové označení nového telefonu je Seine, to se ale nejspíše na finálním jménu nikterak nepodepíše.

Co se týče oněch specifikací, víme, že se Galaxy S2 pochlubí operačním systémem Android 2.3 Gingerbread, Super AMOLED displejem o úhlopříčce 4,3 palce s rozlišením 800 x 480 pixelů, NFC, fotoaparátem s rozlišením 8 Mpx a podporou FullHD videa (1080p). Mezi hardwarové parametry pak patří např. 1GB RAM paměti, dvojjádrový procesor Samsung Orion a tloušťka, která se vejde pod 9 mm. Neuvěřitelné? Uvidíme.

Pokračovatel jednoho z nejprodávanějších současných telefonů Samsungu tak chce předběhnout svého předchůdce takřka v každém ohledu. Samsung navíc vypustil grafiku, která přímo láká na výstavu a potvrzuje představení nástupce. Více informací o něm se dozvíme tedy na MWC v Barceloně.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
inzaghi
Nastupce Samsungu Galaxy S ocekavam uz dlouho, ma to za ucel jedine. Zlevneni starsiho modelu!
michal
kdy myslíte že se objeví představené telefony v barceloně u nás na trhu? Díky moc :)
Dave
To by mě taky zajimalo kdy budou u nás v česku
michal
nevím právě jestli jít do starého galaxy a nebo si počkat už na nový... Nikde to němuž najít takže kdyby tuto informaci věděl tak ať to napíše :) budu moc vděčný :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze