Samsung Galaxy S II očekává aktualizaci na Android 2.3.6

1

Samsung začíná v těchto dnech uvolňovat aktualizace, které ponesou novou verzi Androidu 2.3.6. Změn je překvapivě mnoho. Očekávat můžeme tradiční lepší optimalizaci a zapracovalo se i na pohotovostní výdrži. Ty hlavní změny vám sdělíme v článku.

Nejraději bych pro vás měl zprávu, oznamující příchod nové verze Androidu 4.0 ICS. Tak jako tak i tato zpráva jistě přinese radost mnoha uživatelům. Prostřednictvím klienta Kies začíná být uvolňována nová verze softwaru pod označením KK(číslo). Mezi prvními zeměmi, je například již Holandsko nebo Makedonie, zemí je samozřejmě více. Již i na internetu kolují neoficiální verze KK2 a KK5.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie
TIP: Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Co nového tento software přináší? Tak především se zlepšila stabilita a odezva prostředí. Důležitou novinkou je i o něco lepší pohotovostní výdrž. Nová aktualizace odstraňuje řadu bugů a taky jeden nesmrtelný bug. Tím bugem mám namysli lag, při odemknutí obrazovky. Další změny se týkají navýšení rychlosti datové technologie HSPA+. Mezi změnami je údajně i pozměněné prostředí fotoaparátu. Další vylepšení směřuje od oblasti zabezpečení telefonu, detaily ale zatím neznáme.

Samsung Galaxy S II - na živých snímcích

Tímto jsme s novinkami a změnami u konce. Jakmile bude nová aktualizace dostupná i pro český region, neprodleně vás o tom budeme informovat a samozřejmě se můžete těšit na první dojmy, z nového softwaru.

Zdroje: forum.xda-developers.com

Diskuze ke článku
peter
poslednu sobotu som dostal update z 2.3.4 na 2.4.5 samsung galaxy s 2 cez ota v three uk
mate to zle alebo sa mozem tesit na 2.3.6

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze