Samsung Galaxy S III: 4 nové barvy inspirované přírodou

4

Jihokorejský Samsung dnes představil čtyři nové barevné varianty své výborně prodávané vlajkové lodi Galaxy S III, při jejichž navrhování se údajně inspiroval opět, jako u vývoje telefonu samotného v přírodě.

Ze čtyř dnes nově představených barevných variant Samsungu Galaxy S III již dlouho víme o dvou. Červenou má již nějakou dobu v nabídce americký operátor AT&T, který si na její prodej s jihokorejským výrobcem, pravděpodobně za tučný finanční obnos, vyjednal exkluzivitu. Veřejným tajemství je pak už několik týdnů černá varianta nekorunovaného krále smartphonů, která se porůznu objevovala v nabídce některých evropských e-shopů, a její dostupnost nám potvrdilo dokonce i české zastoupení výrobce. Opravdu nové jsou tedy šedá a hnědá varianta, o kterých se doposud nevědělo nic.

Zcela nové barevné varianty Amber Brown (hnědá) a Titanium Grey (šedá)
Varianty Garnet Red (červená) a Sapphire Black (černá) jsou již známé delší dobu

Samsung na na svém webu podrobně zdůvodňuje, proč se rozhodl právě pro tyto nové varianty. Všechny údajně byly inspirovány přírodou. Například hnědá barevná varianta je údajně tajemný a jedinečný klenot, který skrývá vnitřní tajemství země. Více než tyto PR popisy vás ale určitě zajímá, kdy se jednotlivé varianty dostanou do prodeje. Samsung je bohužel na tyto informace velice skoupý. Oznámil pouze, že se jejich dostupnost bude lišit v závislosti na daném trhu a jednotlivých prodejcích. Doufejme tedy, že se k nám nakonec dostanou všechny.

Tip: čtěte také - Černý Samsung Galaxy S III 64 GB je za dveřmi: v říjnu i v ČR

Samsung by podle všeho měl všechny nové barevné varianty Galaxy S III prezentovat na svém stánku na veletrhu IFA 2012, který své brány otevře už zítra. Pokusíme se vám je nafotit nebo natočit na video, abyste si je mohli vychutnat ne jen na oficiálních vyretušovaných renderech, ale i tak, jak skutečně naživo opravdu vypadají. Na IFA toho ale bude samozřejmě k vidění mnohem více. Pokud vás zajímá, co v Berlíně Samsung i ostatní výrobci představí, určitě nepřehlédněte tento článek - IFA 2012 je za dveřmi: na co se můžeme těšit?.

Zdroje: global.samsungtomorrow.com

Diskuze ke článku
Romualdo
Jsou moc pěkné ty nové barvy.
Líbí se mi šedá a hnědá.
Černá je luxus, ale nebude moc praktická na tak lesklém krytu.
Concionator
K mému vlastnímu překvapení mě zaujala ta jantarově hnědá. Klidně bych do ní u svého mobilu šel, kdybych si pořizoval Samsumg Galaxy S III.
Concionator
Mimochodem - už zase zlobí přidávání příspěvků z Firefoxu. Stále to píše, že byl zadán špatný kód. Z jiných diskusí je vidět, že nejsem sám, koho podobné potíže trápí. Jen nevím, je-li to nastavením komentářů, nebo přímo Firefoxem.
sony
pekne,ja si pockam kym zlacnie n 808 pure.nepotrebujem andr.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze