Samsung ukázal Galaxy S III v červené barvě. Jak se vám líbí?

5

Samsung nakonec oproti původním předpokladům svou populární vlajkovou loď Galaxy S III bude prodávat ještě v další barevné variantě. Červená se určitě zalíbí ženám, bohužel ale prozatím jen v USA.

Samsung Galaxy S III - fotografie z recenze

Tip: přečtěte si také - Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Minulý pátek začal významný mobilní operátor AT&T v USA k radosti mnoha zákazníků konečně prodávat Samsung Galaxy S III, očekávanou vlajkovou loď jihokorejského výrobce. Jak možná víte, AT T v USA provozuje síť LTE, která je u tamních zákazníků opravdu populární, a každý telefon, který zde chce uspět, by měl toto superrychlé připojení nabídnout. Samsung tedy musel Galaxy S III upravit a namísto svého čipsetu Exynos, který LTE nepodporuje, osadil telefon sadou Qualcomm MSM8960 Snapdragon s dvoujádrovým procesorem taktovaným na 1,5 GHz. Teoreticky tedy bude Galaxy S III u AT&T mírně pomalejší než globální verze. Tu trochu výkonu však zákazníci výměnou za LTE jistě rádi oželí.

Samsung Galaxy S III

Operátor AT&T chce z prodeje Galaxy S III vytěžit co nejvíce, a proto se ve spolupráci s jihokorejským výrobcem rozhodl rozšířit počet barevných variant, ve kterých bude telefon prodávat, a kromě bílé a modré nabídne ještě červenou, v originále nazvanou Garnet Red. Už od této neděle 15. července si budou moci zákazníci Samsung Galaxy S III v této líbivé barvě předobjednat, samotný prodej jak v kamenných obchodech, tak na webovém e-shopu operátora, pak začne 29. července. Doufejme, že červený Galaxy S III nebude exkluzivní pouze pro trh v USA a operátora AT&T, ale výrobce jej později nabídne na ostatních trzích včetně ČR.

Co vy na to, líbí se vám Samsung Galaxy S III v červené variantě?

Zdroje: gsmarena.com, sammyhub.com, blogs.att.net

Diskuze ke článku
juuuu
V té červené vypadá naprosto úžasně.
Peta
Nemůžu si pomoct, ale ten s3 je fakt nepěknej telefon.
Romualdo
Červená je opravdu pěkná.
Ale takový telefon má být jako první v černé barvě, pak až ostatní barvy!!!
MX
Ta čevená vůbec neladí s modrobílým prostředím telefonu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze